Mad til konfirmation 2025

Er den kommende konfirmand vild med pandekager, så overvej at bestille jeres konfirmationsmenu fra Pandekagebilen. I får en lækker 3 retters menu med lækre råvarer til en overkommelig pris. Og så er det nemt. 

I skal hverken tænke på indkøb, madlavning eller servering. Alt dette sørger vores dygtige og venlige pandekagebagere for. Vi medbringer alt der skal til for at servere konfirmationsmenuen bestående af vores velsmagende pandekager. Vi har kun behov for et enkelt anretterbord pr. pandekagebager, hvorfra vi bager og serverer pandekagerne til jeres gæster. 

Konfirmanden kan selv være med til at bestemme, hvilket fyld der skal være i pandekagerne, og derved selv sammensætte menuen. Se længere nede på siden omkring de forskellige muligheder. 

Når du bestiller catering til konfirmationen fra Pandekagebilen, får du en nem løsning til en fornuftig pris. Se vores priser her: Priser

Og jeres gæster har mulighed for at spise lige så mange pandekager de har lyst til. 

Kontakt os i dag og lad os give jer et uforpligtende tilbud her. (Teksten fortsætter under videoen)

Forslag til konfirmationsmenu 2025

Til konfirmationer tilbyder vi vores standardmenu. Her skal I vælge 1 forret, 2 hovedretter og 1 dessert.

Et eksempel på en konfirmationssmenu kunne være:

  • Forret: Pandekager med tigerrejer, salat og dressing
  • Hovedret: Pandekager med enten kylling eller kebab og ost, salat, dressing og krydderier
  • Dessert: Pandekager med is, banan, diverse sauce og likører.

 Se vores menuer her https://pandekagebilen.dk/p/pandekager/menuer

Bestil konfirmationsmiddag fra Pandekagebilen

Det kan oftest være en god ide at bestille jeres konfirmationsmiddag i god tid. Konfirmationen er typisk en af de perioder på året, hvor der er stor efterspørgsel både omkring leje af lokaler og mad.

Hos Pandekagebilen har vi også et begrænset antal konfirmationer vi kan servicere, så vil I sikre jer, at I kan få os på besøg til jeres konfimation i 2025, så henvend jer gerne allerede nu. 

Du kan ringe til Claus på telefon 23 96 13 49 for at høre mere, eller du kan skrive til: info@pandekagebilen.dk.

Hvad siger kunderne?

Mad til konfirmation den 21. april 2024

Søndag den 21. april serverede pandekagebagerne Helle og Dagmar fra Pandekagebilen de lækreste pandekager til vores 50 gæster til min søns konfirmation i Karlslundehuset. Både vi og vores gæster var vilde med maden og konceptet. Maden blev præsenteret og serveret med smil og glimt i øjet, og ingen lange ventetider. Kontakten med firmaet op til festen var også helt i top. Altid hurtigt svar på mine mails. Og opringning i ugen op til festen, hvor det hele lige blev afstemt.
De varmeste anbefalinger herfra og det hele værd at få maden leveret hele vejen fra Jylland til Sjælland. :-) Venligst fra Jeanette Kurå

Mad til konfirmation den 27. april 2024

Vi bestilte Pandekagebilen til vores datters konfirmation. Kontakten inden med ejeren foregik super og blev oven i købet kontaktet løbende for at følge op på aftalerne, dejligt.
På dagen kommer 2 unge herrer, som er super søde og hjælpsomme. Maden er virkelig god og særdeles lækker og serveres med et smil. Deres gode humør er et plus for dagen, tak for det.
En super oplevelse for os alle, tak for det!

- Anne Højrup

bubble