Mad til fødselsdag

Skal du holde rund fødselsdag med mange gæster, og ønsker en fødselsdagsmenu, som ikke er suppe, steg og is? Så overvej at tilbyde dine gæster en lækker menu sammensat af pandekager til både forret, hovedret og dessert.

Du får en nem løsning, hvor du ikke skal tænke på hverken madlavning eller servering til din fødselsdag, men du får en velsmagende menu, som både børn og voksne elsker.

Du kan selv sammensætte en menu efter din smag, og give dine gæster valgmuligheder for selv at bestemme indholdet i deres pandekager.

Når du bestiller catering til din fødselsdag fra Pandekagebilen, har vi hverken behov for køkkenfaciliteter eller andet større setup. Det eneste vores pandekagebager har brug for er et opstillet bord i festlokalet.

Det gør det nemt for dig, hvis du f.eks. skal holde fødselsdag i haven, i et forsamlingshus eller en anden lokation, hvor der ikke er de store faciliteter til at lave mad til mange mennesker.

Se i videoen herunder, hvordan et arrangement med Pandekagebilen som madleverandør foregår.

Kontakt os i dag og lad os give jer et uforpligtende tilbud her. (Teksten fortsætter under billedet)

Forslag til fødselsdagsmenu

Vi tilbyder både en standardmenu og en luksusmenu, hvis du har specielle ønsker til maden.

I standardmenuen kan du vælge mellem 4 forskellige forretter, vælge 2 ud af 5 forskellige hovedretter og vælge hvilken type is der skal være til dessert.

Et eksempel på en fødselsdagsmenu kunne være:

  • Forret: Pandekager med laks og flødestuvet spinat
  • Hovedret: Pandekager med enten kylling eller oksekød og ost, salat, dressing og krydderi
  • Dessert: Pandekager med is, banan, diverse sauce og likører.

Hvis du har specielle ønsker til menuen, kan du også opgradere til luksusmenuen, hvor du har flere valgmuligheder. Se vores menuer her https://pandekagebilen.dk/p/pandekager/menuer

Priser på fødselsdagsmiddag fra Pandekagebilen

Lækker mad til fødselsdagen behøver ikke være dyrt. Priserne for vores 3 retters menuer finder du lige her: Priser. Og dine gæster kan spise lige så mange pandekager, de ønsker. 

Vi har stor erfaring med at servere mad til runde fødselsdage, og vi kan tilpasse menuen efter jeres ønsker. 

Du kan ringe til Claus på telefon 23 96 13 49 for at høre mere, eller du kan skrive til: info@pandekagebilen.dk.

Hvad siger kunderne?

Mad til 60 års fødsesdag

Jeg holdt 60 år fødselsdag for 37 voksne og 9 børn, alle mine gæster roste maden. Claus serverede de lækreste pandekager og humoren fulgte med. Virkelig en dejlig dag hvor alt bare fungerende til UG. Min varmeste anbefaling herfra.
Kh Anette Lykke Wiencken, Thurø

Mad til 170 års fødselsdag

Vi havde fornøjelsen af Pandekagebilen til 170 års fødselsdagsfest. Det var en stor fornøjelse, lækker mad og dygtige bagere.
Alle gæster var rigtig imponeret. Ligeledes os, vi kan klart anbefale dem.

- Vivi Marlene Jensen

Mad til Astrid og Ricco's 40 års fødselsdage

De bedste anbefalinger herfra!! Tip top kundeservice i forbindelse med bestilling og dialog op til arrangementet.
Til selve arrangementet (2x40 års fødselsdag med ca 55 gæster) var der hele vejen igennem meget proffessionel og fantastisk styr på det hele af de to pandekagebagere. Flot præsentation af menuen, masser af velsmagende mad , masser af smil og venlig servering, sørgede for at alle havde fået nok inden næste servering. klar og god dialog med os værter omkring hvornår næste ret skulle køres. Ryddede op efter sig selv og tog afsked med os inden de kørte.
Samtlige af vores gæster kom til os og roste de utrolig suveræn dygtige pandekagebagere. Alle var meget imponeret. Som en af vores gæster sagde : "Hvis bare jeg kunne få tømmerlærlinge der er halvt så kompetente som de to, så vil jeg være glad."

- Ricco og Astrid

bubble