Mad til fødselsdag

Skal du holde rund fødselsdag med mange gæster, og ønsker en fødselsdagsmenu, som ikke er suppe, steg og is? Så overvej at tilbyde dine gæster en lækker menu sammensat af pandekager til både forret, hovedret og dessert.

Du får en nem løsning, hvor du ikke skal tænke på hverken madlavning eller servering til din fødselsdag, men du får en velsmagende menu, som både børn og voksne elsker.

Du kan selv sammensætte en menu efter din smag, og give dine gæster valgmuligheder for selv at bestemme indholdet i deres pandekager.

Når du bestiller catering til din fødselsdag fra Pandekagebilen, har vi hverken behov for køkkenfaciliteter eller andet større setup. Det eneste vores pandekagebager har brug for er et opstillet bord i festlokalet.

Det gør det nemt for dig, hvis du f.eks. skal holde fødselsdag i haven, i et forsamlingshus eller en anden lokation, hvor der ikke er de store faciliteter til at lave mad til mange mennesker.

Se i videoen herunder, hvordan et arrangement med Pandekagebilen som madleverandør foregår.

Kontakt os i dag og lad os give jer et uforpligtende tilbud her. (Teksten fortsætter under billedet)

Forslag til fødselsdagsmenu

Vi tilbyder både en standardmenu og en luksusmenu, hvis du har specielle ønsker til maden.

I standardmenuen kan du vælge mellem 4 forskellige forretter, vælge 2 ud af 5 forskellige hovedretter og vælge hvilken type is der skal være til dessert.

Et eksempel på en fødselsdagsmenu kunne være:

  • Forret: Pandekager med laks og flødestuvet spinat
  • Hovedret: Pandekager med enten kylling eller oksekød og ost, salat, dressing og krydderi
  • Dessert: Pandekager med is, banan, diverse sauce og likører.

Hvis du har specielle ønsker til menuen, kan du også opgradere til luksusmenuen, hvor du har flere valgmuligheder. Se vores menuer her https://pandekagebilen.dk/p/pandekager/menuer

Priser på fødselsdagsmiddag fra Pandekagebilen

Lækker mad til fødselsdagen behøver ikke være dyrt. Priserne for vores 3 retters menuer finder du lige her: Priser. Og dine gæster kan spise lige så mange pandekager, de ønsker. 

Vi har stor erfaring med at servere mad til runde fødselsdage, og vi kan tilpasse menuen efter jeres ønsker. 

Du kan ringe til Claus på telefon 23 96 13 49 for at høre mere, eller du kan skrive til: info@pandekagebilen.dk.

Hvad siger kunderne?

Mad til Finns 50 års fødsesdag

Vi havde besøg af Line og Pandekagebilen den 22. februar til min fødselsdag med begejstrede gæster til følge. Der var ingen ventetid ved serveringen af pandekagerne og alle nød de gode sammensætninger af retterne. Så hermed en stor tak til Line, som stod med det hele. - Finn Christensen

Mad til Anna Louises 30 års fødselsdag

Jeg havde den store fornøjelse at have jer ude til min 30 års fødselsdag. Det var en kæmpe succes. Super god og humoristisk betjening. Jeres indsats sparede mig for al stress før og under festen, det var ganske enkelt alle pengene værd. Der var taget højde for alle allergener og vegetarer, simpelthen top service. Jeg kan varmt anbefale alle denne oplevelse.
Tusind tak for en fantastisk oplevelse og rigtig god mad!​ Anna Louise 

Mad til Heinos 40 års fødselsdag

FANTASTISK:-) Jeg havde besøg af Pandekagebilen til min 40 års fødselsdagsfest 1/10-16. Maden og service hele vejen igennem var en sublim og gennemført oplevelse, som gjorde, at jeg som vært kunne slappe helt af og nyde festen. Ejer Claus var super sød og venlig ved bestillingen og der blev svaret hurtigt tilbage på mail, hvis jeg havde spørgsmål :-)

De 2 piger som serverede maden var enormt søde, venlige og smilende. De var friske på skarpe bemærkninger og med et glimt i øjet. De har fået masser af ros af gæsterne :-) Maden var så lækker, totalt gennemført og med dejlige og friske råvarer. Pandekagerne blev fyldt med kød og der blev på ingen måde sparet på noget fra pigernes side - de opfordrede endda gæsterne til at spise endnu mere og gik rundt til bordene for, om de kunne lokke lidt mere mad i gæsterne - Intet mindre end FREMRAGENDE.

Maden er noget af det bedste, jeg har fået til en fest de seneste mange år :-)Jeg og mine 73 gæster vil til en hver tid anbefale Pandekagebilen til alle vi kender. - Heino Olesen

bubble