Firmaarrangementer

Mad til fest i form af pandekager ud af huset

Står I og mangler mad til jeres næste fest? Hos Pandekagebilen tilbyder vi mad til fest og mad ud af huset, i form af pandekager med lækkert fyld. Vi kører gerne ud til kunder i hele Danmark. Så uanset om I bor på Fyn, i Jylland eller et helt andet sted i landet, er I velkomne til at kontakte os.

​Vores pandekager ud af huset, kan bruges til alle typer arrangementer, herunder blandt andet mad til firmafest eller mad til reception m.m. Vi kan stå for maden i forbindelse med arrangementer med op til 700 personer. I bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis I skal bruge catering til fest.

Catering til fest og mad ud af huset til jubilæum, reception eller temaaften

Vi kan blandt andet være behjælpelige med mad ud af huset til:

  • Fødselsdag
  • Jubilæum
  • Salg- og demodage
  • Produktdemonstration
  • Reception
  • ​Temaaften
  • Butiksåbning
  • Åbent hus
  • Og mange flere arrangementer

​Vi tilbyder catering til fest med forskelligt fyld, der passer til lige netop jeres ønsker og behov. Det kan f.eks. være, at I har et mexicansk tema til jeres fest. Her kommer vi så med mexicansk-inspireret mad såsom bagte majspandekager med mexicanske specialiteter.​

Mange af vores erhvervskunder har gode erfaringer med at få os til at servere lækre, fyldte pandekageretter for kunderne – fx i forbindelse med produktdemonstration, åbent hus eller lignende arrangementer.

​Hvis vores mad ud af huset lyder lækkert, så læs mere på linket til højre her. ☛

​Pandekager ud af huset med lækkert fyld

Vi kan endvidere tilbyde en treretters menu, som pandekager ud af huset. En standardmenu består af en forret, to hovedretter og en dessert, og hver ret serveres ad libitum.

​Hovedretterne tager udgangspunkt i en pandekage, som kan være med enten oksekød, kebab, kylling, chili con carne eller pulled pork. Forretten kan være enten laks, tigerrejer eller kylling i asparges og desserten består af is.

Hvis det passer bedre alene at servere hovedretspandekager, så kontakt os og forhør nærmere.

​Kontakt os for at bestille mad til reception eller mad til firmafest m.m.

Skal vi hjælpe jer med lækker mad til reception, mad til firmafest eller mad til et andet arrangement? Så kontakt os allerede i dag. 

​Vi giver gerne gode råd til valg af fyld, når I bestiller pandekager ud af huset til jeres næste arrangement. Bestil et tilbud eller book en menu.

Ring og hør mere om mulighederne for mad til fest på telefon: 23 96 13 49 eller skriv en e-mail til: info@pandekagebilen.dk, så vender vi straks tilbage.

bubble