​Sådan kom vi i gang med at bage pandekager til fest

Vores pandekagevirksomhed startede lidt ved en tilfældighed...

I 2006 var Claus ansat i den lokale sportshal, hvor vi bor, og vi ville gerne tilbyde noget specielt i cafeteriet, hvor vi i forvejen serverede et varmt måltid om fredagen.

​Vi havde været til et arrangement, hvor der blev serveret fyldte pandekager og syntes godt om ideen. Derfor anskaffede vi de første stegere til pandekagebagning i cafeteriet. Der blev taget rigtigt godt imod ideen og snart fik vi forespørgsler på pandekager til de første fester.

I løbet af nogle år måtte vi vælge, om Claus skulle være ansat i hallen eller fuldtids-pandekagebager. Som I kan forstå, faldt valget på pandekagerne og Pandekagebilen blev en realitet i 2008. Det har vi aldrig fortrudt og glæder os hver gang, vi skal af sted til et nyt arrangement med bil, fyld og pandekagedej.

Igennem årene har vi brugt et mindre bjerg af æg og mel, en tilsvarende flod af mælk og Pandekagebilen har tilbagelagt et hav af kilometer. I 2019 kørte vores biler det antal kilometer, der svarer til turen fra København til Australien ikke mindre end fire gange, så vores pandekagebagere får set meget af vores skønne land.

​Så er der lige historien om navnet. Faktisk var det en af vores første kunder, der gav os ideen. Han havde bedt os komme til en butiksindvielse, hvor han havde inviteret den lokale børnehave på pandekager og i invitationen skrev han, at han fik besøg af "Pandekagebilen". Vi syntes om det, og det har hængt ved siden.

​Kig rundt på siderne og se de pandekage menuer, vi kan tilbyde til din fest.​​

Få et tilbud på din fest

Vi har brug for lidt oplysninger for at kunne give dig et godt tilbud - klik og udfyld formularen

bubble