Pandekagebilens gæstebog

Efter mange af de arrangementer, vi tilbereder pandekager til, får vi en tilbagemelding fra kunderne. Det sætter vi stor pris på. Vi glæder os over ros og lærer af kritikken, der heldigvis er langt imellem. I gæstebogen kan du læse om de oplevelser, vores kunder har haft med en pandekage menu til deres fest.

Skriv i gæstebogen

Vi elsker når i deler jeres gode oplevelse med os og siger på forhånd mange tak for din besked i gæstebogen

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår
16. maj 2022
Tusind tak for lækkert mad. Vi fik en super god service af jeres to piger Anna & Katrine . Mega god præsentation af maden og smilende piger igennem det hele. Vi er virkelig imponeret. Alle gæster var overrasket over hvor godt det var. I kan være stolte af jeres mad og ansatte . Stor ros herfra.

- Karina Iversen

14. maj 2022
Hej med jer
Tak for en helt fantastisk menu og service til vores søns konfirmation den 24. April.
Jeg er ikke vild med pandekager, men det er sønnen, så han var solgt da vi fandt jeres hjemmeside. Jeg måtte også overgive mig, det var virkelig lækkert og intet manglede.
Maden fik stor ros fra vores gæster og konfirmanden var mega tilfreds.
Derudover et par søde unge mænd, som gjorde så fint et stykke arbejde.
5 ud af 5 stjerner - perfekt 😊

- Karina Nymann

8. maj 2022
Fantastisk koncept til den bedste konfirmation igår.
Alle gæster kunne lide maden, og der var rigeligt af den!
Super service af Anna og hende makker, de havde helt styr på det, og var søde og smilende.
Overvejer klart at bruge Pandekagebilen igen en anden gang.

- Marie Kousgaard

1. maj 2022
Vi var så heldige at have besøg af Pandekagebilen i går til datterens konfirmation. Lækker mad og herlig betjening fra chefen selv og hans hjælpere. Alle gik glade og mætte hjem efter en dejlig fest. Tak for mad.

- Dorte Madsen

24. april 2022
Super fed måde at blive vartet op på. Pandekage konceptet gik lige i hjertet på samtlige 70 gæster til min søns konfirmation. Masser af super lækker mad, og super søde serveringspiger der bagte pandekager til os 4 timer i streg med et stort smil på læben. Tusind tak for en dejlig oplevelse. -og jo, man bliver mæt af sådan en omgang, ellers er det selvforskyldt. ;)
De bedste anbefalinger herfra.

- Monica mejer

17. april 2022
havde pandekagebilen på besøg i går til min fødselsdag, 65 mennesker blev vist godt mætte. maden blev rost til skyerne og længere. kan stærkt anbefales. søde piger der serverede lækre pandekager. mange tak

- Mona Brødbæk

2. april 2022
Jeg var så heldig, at vinde pandekagebilens konkurrence på facebook.. 3 retters menu til 30 pers. Det kunne ikke falde mere heldigt, da jeg skulle holde min 50 års fødselsdag .
Pandekagenbilen laver de lækreste pandekager og har den bedste service. De er Søde, rare og har en dejlig humor. Alle gæster roste maden og de, som ikke havde prøvet det før, var meget positiv overrasket, over hvor godt det smagte.
I får de bedste anbefalinger fra mine gæster og jeg. Tak for i var med til, at gøre min dag speciel og lige i min ånd.
VH lene Siggaard, 2/4-22 ,kast

- Lene Siggaard

20. marts 2022
Vi havde den sødeste pige ude og lave pandekager til 60 års fødselsdag . Hun gjorde det bare SÅ godt. Smilende og høflig hele vejen. 1000 tak til hende. Tak for god mad. Det bliver bestemt ikke sidste gang vi bruger jer

- Yvonne

9. marts 2022
Tusind tak for en rigtig god pandekage-oplevelse ved vores søns barnedåb i weekenden.
Lækker mad og fantastisk service! En kæmpe anbefaling herfra.

- Sofie og Søren

8. marts 2022
I forbindelse med majbritt’s 50 års fødselsdag, havde vi bestilt pandekagebilen til at servicere vores 50 gæster.
Anna og Troels kom og lavede de lækreste pandekager… vi har efterfølgende fra alle vores gæster kun fået positive tilbagemeldinger fra såvel unge som ældre.
Jeg tænker ikke det er sidste gang vi stifter bekendtskab med pandekagebilen, og vi vil hermed medgive vores bedste anbefalinger. Anna og Troels var bare gode, dygtige, smilende og meget professionelle.

- Majbritt og Jesper Bønnelykke d. 5 marts 2022

11. januar 2022
Stor tak til Claus, som søndag stod for at mætte mine gæster til barnedåb. Det er hidtil den bedste service jeg har været vidne til! Og pandekagerne smagte himmelsk.

- Nana

20. december 2021
Vi fik serveret super lækre pandekager til vores kobberbryllup.
Det var noget der faldt i alles smag, unge som ældre. Servering foregik hurtig og professionel og al oprydning sørgede Pandekagebilens dygtige personale for.

- Anders Kjeldgaard

17. december 2021
Vi havde booket jer til et arrangement i vores personaleforening d. 16/12-21.

Sarah kom som aftalt og klarede det hele til UG. Hun fik serveret de lækreste pandekager til mine kolleger, både hovedret og dessert. Alle var meget tilfredse.
Vi giver gerne den varmeste anbefaling.
Mange hilsner
Gitte P.

- Gitte Pedersen Fiftytwo A/S Aarhus

11. december 2021
Kære pandekagenbilen 😊
Vi havde fornøjelsen af at, have booket jer til vores søns barnedåb d.11/12-21.

Dette var en rigtig god oplevelse og alle vores gæster sagde efterfølgende at det var vildt lækkert og dejligt at prøve, noget anderledes 😊 Kæmpe tak til Sarah for nogle mega god pandekager og go service

Stine & Kim Aakermann

- Stine Aakermann

23. november 2021
Vi havde bestilt luksus menuen til vores bryllup
20.11.2021. Serveret af Per og Oliver.
Der i den grad forkælede vores gæster, og frydede vores ganer.
En helt igennem fantastisk aften.😃

Chris og Tina

- Chris Gydegård Staszak

27. oktober 2021
Lørdag den 23. Oktober holdte vi fødselsdag for vores børn som blev 18 på 15 år. Vi havde bestilt Pandekagebilen til at komme og lave mad til vores gæster.
Per sørgede for at det helt kørt på skinner og alle var glade og mætte. Super dejlig mad og alle vores gæster roste maden.
Det er ikke sidste gang at vi bestiller mad fra Pandekagebilen.

Tak til Per fra familien i Hammel

- Lena

25. oktober 2021
Mine brødre og jeg holdte lørdag den 23. oktober vores forsinkede fødselsdage. Vi havde længe været enige om at vi skulle have besøg af pandekagebilen, med deres lækre menu.
Igen leverede i mega lækker mad og gæsterne var glade og tilfredse.
Malthe og Oliver klarede det rigtig godt og var helt fantastiske.De 2 unge mænd sørgede for en rigtig dejlig aften både for de små og store, alle fik hvad de lystede. Vi takker endnu en gang :)
Mange anbefalinger fra os

- Julie Cederberg

21. oktober 2021
Vi havde lørdag den 16. oktober guldbryllup og besluttede os for at det skulle holdes hjemme i gildesalen og at vi ville have pandekagemenu fra pandekagebilen.
Det var den helt rigtige beslutning for ikke nok med at menuen fin mange roser, så var leveringen at menuen fra Line og Julie helt fantastisk.
De var meget obs på vore gæster i alle aldre og flere af den udtrykte at det skulle de da også prøve ved kommende fester.
De 2 piger sørgede for en rigtig god dag/aften hvor der ikke manglede noget.
De bedste anbefalinger fra
Inge-Lise og Kaj Voldstedlund

- kaj voldstedlund

17. oktober 2021
Per og Mikkel var hos os d.16 oktober 2021 til vores forsinkede kobberbryllupsfest og leverede super lækre pandekager til alle vores gæster og sørgede for at alle blev mætte og mere til.
De var lige så meget en del af festen som alle vores gæster, og var super gode til lige at gå rundt og hører til gæsterne om de havde fået det de kunne spise osv.
De leverede endda et super imponerende produkt til vores 3 gæster der har laktoseallergi. De 3 havde aldrig oplevet at der var sørget så godt for dem når de var til fest.
Det var super dejligt at se at alle ens gæster var tilfredse og gik mætte fra festen.
Pandekagebilen kan varmt anbefales til andre og vi tænker bestemt ikke at det er sidste gang at de skal bruges i vores familie...
Tak for en fantastisk oplevelse.

-Betina og Henrik

- betina og henrik bisgaard

5. oktober 2021
Kære pandekagebilen
Tusind tak for en fantastisk service til vores søns barnedåb d. 3. Oktober 2021. Pandekagerne var super lækre og fik stor ros af alle vores gæster. Hele oplevelsen fra bestilling til betaling, aftale menuen og selve oplevelsen på dagen har været rigtig god og vi kan kun anbefale jer til andre!

Igen tak for en dejlig oplevelse!

- Carina og Jesper klitgaard

4. oktober 2021
Hej Claus og medarbejdere
Tusind tak for lækre pandekager til vores sølvbryllups fest i lørdags. I var med til at give os en fantastisk fest.
Tusind tak til de fem søde unge mennesker der tog hele vejen herned, for at lave pandekager til os.
I var hurtige og meget kompetente, det tog jo ingen tid at få alle 130 mennesker igennem.
Alle roste jer og pandekagerne og min veninde med mælkeallergi og dem med sukkersyge fik speciallavet pandekager , det var de meget imponeret over 👍🏻
Vi kan klart anbefale pandekagebilen.dk til andre. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak fra Lone og Preben Kristensen

- Lone Vilstrup Kristensen

30. september 2021
Kære Claus og Tina og ikke mindst Troels,
Tusind tak for jeres fantastiske service fra start til slut. Jeg var fuldstændig tryg fra start og stolede på, at I havde styr på det hele - og jeg blev ikke skuffet. Forret, hovedret, dessert - det hele var vildt lækkert og blev serveret af Troels, der gjorde det med super godt humør:-) Da Troels var gået kunne man overhovedet ikke se, at han havde stået ved spisebordet med alt sit udstyr og mad- alt var ryddet fuldstændig op, emballage var fjernet og der var fejet.
Alt spillede fra start til slut og mange af gæsterne roste maden både på dagen, men også her efterfølgende. Vi kan helt bestemt anbefale jer, og vil også selv bruge jer igen, når lejligheden byder sig.
De bedste hilsner Line

- Rasmussen Line

26. september 2021
Super service og rigtig god mad vil til enhver tid vælge at anbefale jer til alle jeg kender.og de to pandekage bager kunne deres kram .festen var på gl landevej 46 Spørring det var tina s og hendes makker der var der👍👍👍👍👍👍👍👍

- Kjeld Mikkelsen gl landevej 10 Spørring

18. september 2021
Stor ros til de to unge mennesker, der servicerede os til vores søns Milepælsfest lørdag d. 11. sep. i vores sommerhus. De klarede det hele så superfint - pandekagerne var helt i top, og de fik stor ros af gæsterne❤

- Trine Krabsen Laursen

7. september 2021
Vi havde besøg af søde Sarah fra pandekagebilen. Hun var helt fantastisk dygtig og forkælede os med de lækreste pandekager. De varmeste anbefalinger herfra:-)

- Tina Lindrm

5. september 2021
Fantastisk.. Super godt og dejlig nemt, så vi rigtig kunne nyde fest 👍
Alle var mætte både store og små

- Rina

5. september 2021
Kære Pandekagebil.

Jeres mad gjorde simpelthen vores fest bedre! Smagen, servicen og konceptet blev rost af rigtig mange af gæsterne. Det var bare perfekt! Og tak for flexibiliteten ift falafel, gluten de mange indslag osv.
En varm anbefaling herfra👍😊
Vh Kasper og Maria

- Maria Gaden

30. august 2021
Vi holdt konfirmation lørdag den 28. August 2021 i Silkeborg , hvor vi var 47 gæster - både store og små.
Vi havde Per til at stå for “underholdningen” og han var meget populær hos alle gæster - han var god til at gi gæsterne en sjov bemærkning med på vejen og alle fik deres ønsker opfyldt hvad enten det var mere fyld i pandekager eller slet ingen pandekager.
Vi var fuldt ud tilfreds og giver Per vores bedste anbefalinger.
Stort set alle gæster havde spist alt for meget, og alle var glade og imponeret over arrangementet. Vi var glade for ikke at stå med en masse rester og oprydning var jo bare tallerkner og bestik.
Vi er tilfredse og tænker at det ikk er sidste gang vi vælger pandekager til fest.
Tusind tak for god service og sjove samtaler 😊

- Lotte Friis Rokkedal

30. august 2021
Vi fik mad fra pandekagebilen til vores søns dåb hvor vi var 30 mennesker til havefest. Skøn mad for både store og små, fantastisk service og overkommelig pris. Helt igennem tilfreds 👌

- Maria Bredesen

29. august 2021
KÆMPE ANBEFALING HERFRA ❤️
Jeg bestilte Pandekagebilen til min datters dåb d. 15 August. Mest fordi jeg synes det var en fordel, at vores gæster ikke skulle op selv og tage i en buffet og røre det samme service, grundet COVID-19 som stadig pustede os lidt i nakken. Jeg havde ikke de store forventninger til pandekagerne, jeg valgte det nok mest af praktiske grunde men WAUW! Jeg blev virkelig positivt overrasket over både smag, tilbehør og den fantastiske kvinde som stod og lavede dem. Hun hed Camilla og hun skal have så meget ros!! Hun var fra hun kom til hun gik et stort smil og snakkede med alle vores gæster. Hun skulle alene stå og lave mad til små 50 mennesker, og jeg blev lidt bekymret over kø og om det ville tage for lang tid. Men Camilla havde bare styr på det! Hun lavede pandekager på fuld power og hun havde ikke for travlt til også at hygge snakke med vores gæster. Hun havde endda overskud til at tage min niece lidt til sig (en 4 årig pige med behov som ikke kan snakke)
Hun fik lov til at komme op og lave sin egen pandekage og hjalp til hvor hun lige kunne :-) hun var i sit e’s!! Camilla, TUSIND TAK for at tage dig tid til alle vores gæster - store som små. Du blev rost til skyerne. Tak for dejlig mad!!
Vi vælger helt sikkert Pandekagebilen en anden gang.

- Kathrine Hornbæk

25. august 2021
Havde en fantastisk konfirmation for 52 mennesker den 15.august.
Maden smagte fantastisk og mine bekymringer om en længere kø var unødvendig. Troels og Malthe kom med det hele, ryddede op efter sig og vi kunne ikke se de havde været her. De lavede maden i lokalet, hvilket gav en dejlig duft og appetitten var i top. Der var rigeligt med mad og det kunne laves som gæsterne ønskede. De var meget opmærksom på gæsterne og ikke mindst mig, som helt glemte at få hentet desserten. Den bragte Troels som havde bemærket at jeg ikke havde været der.
Det er lækkert og er alle pengene værd.

- Ulla Krogh Hansen

24. august 2021
tak for en god oplevelse til min datters konfirmation lørdag d22.08.2020 i odense flinkt og rar samt sjovt personale, maden var super jeg var lidt nervøs for pandekager med fyld men alle gæster var positivt overrasket flerer havde vidst overspist og så er det en super oplevelse for gæster og værter at maden tilberedes friskt foran os og efter vores ønsker så jeg kan helt klart anbefale pandekagebilen

- ulrich

21. august 2021
Vi har på Gls i Søften haft pandekagebilen flere gange, til arrangementer med 100-120 deltagere.
Det er ubeskriveligt det bedste vi har gjort.
Maden er fantastisk, personalet er yderst professionelle, hvilket gør at selv vi er mange, så forløber det perfekt.
Vi ser frem til næste gang.

- Christian Tornbjerg-Gls

9. august 2021
Til vores sølvbryllups fest i lørdags var temaet 'afslappet havehygge'. Vi valgte at Pandekagebilen skulle stå for maden og det faldte i god jord. Gæsterne var glade og vel mædte og efterfølgende har flere af gæsterne tilkendegivet at de var imponeret over hvor godt det smagte.
For os som værter var det skønt at kunne koncentrere os om gæsterne og vi kan varmt anbefale Pandekagebilen til andre - det var vores første, men bestemt ikke sidste gang.

- Annette & Bjarne

20. juli 2021
De 2 unge medarbejdere havde trafikproblemer på vejen hertil, men jeg fik besked og trods deres hårde opstart var de hurtigt klar til at servere de lækreste pandekager med dejligt fyld, hvor der også problemløst for mig var taget højde for forskellige ernærings udfordringer hos mine gæster. Alle mine gæster NØD jeres dejlige mad. Af hjertet tak for en god oplevelse og mine varmeste og bedste anbefalinger til jer alle. Bente

- Bente

13. juli 2021
Jeg havde glæden af pandekagebilen d11/7 til sstudenterfest.Alle var super tilfredse og Troels (kokken)havde bare styr på at få lavet hvad de unge mennesker gerne ville have.Jeg gir mine bedste anbefalinger og takker for et veludført arrangement .de bedste hilsner Lars Toft

- Lars Toft

12. juli 2021
1000 tak til Claus for dejlig mad, godt humør og masser af tid. Claus kom på slaget 12 som aftalt og min nervøsitet faldt fra 100 til 0. Masser af ros fra gæsterne, ingen oprydning til mig, alt i alt kan pandekage ideen anbefales herfra. PS det var 60 års fødselsdag. Hilsen Jette Overby

- Jette overby

8. juli 2021
Vi siger mange tak for mad til vores studenterfest i lørdags. Det var virkelig lækker mad og rigtig god betjening, så I får de bedste anbefalinger herfra. 😊😊

- Kirsten Leth

6. juli 2021
Vi havde besøg af Pandekagebilen i søndags.. Det var bare styr på det og de 2 søde pandekagebagere var med til at lave en rigtig god stemning..
Flere af har efterfølgende rost de lækre pandekager..

- Helene

3. juli 2021
Havde pandekagebilen på besøg til studenter fest igår.
Hurtigt svar på bestilling.
Behagelig samtale om ønsker. Hvor de ringede som aftalt.
Super sød og vejledende.
Da jeg 2 dage før finder ud af jeg får besøg af en med gluten og laktose intollerant ændrede de straks en menu.
Super sød og hjælpsom pige.
Der havde masser af tid til vores tempo.
Fantastisk oplevelse.
Kan varmt anbefales.
De kommer ca en time før start og spørger pænt om nogen har brug for mere inden de pakke sammen og ryder pænt op efter sig.
Det eneste de skal bruge er et overdækket område og et bord.
Tak for en dejlig aften med glade mætte gæster.

- Annemette Lindgaard

20. juni 2021
Vi havde pandkagebilen ud til vores datters konfirmation d. 12/6 og der er kun ros her fra. Mad smagte fantastisk og den "unge" mand som lavede pandekagerne var rigtig god til at snakke med alle gæster, og havde en dejlig humor. Tak for en dejlig dag.

- Pia Dideriksen

16. juni 2021
Endnu engang en fantastisk oplevelse med jeres pandekager til sønnikes konfirmation 13/6.
De sødeste pandekage bagere. Kun ros herfra.

- Judith Giessing

14. juni 2021
Vores varmeste anbefalinger - alt spillede bare max - vi havde to allergikere blandt vores konfirmationsgæster, og de udtalte, at de aldrig havde været til en fest før, hvor der var tænkt så meget på dem under spisning - det havde Pandekagepigerne bare fuld kontrol over - Supert lækkert mad - skal så meget have dem til min konfirmation var lillebrors kommentar :-)

- Tinna Ploug Møller & Familie - 12/6 2021

14. juni 2021
Det var virkelig en skøn oplevelse at have besøg af jer! Der var intet vi skulle gøre og I havde styr på både mad og gæster :)
Super lækkert mad og Claus, som lavede maden, fangede gæsterne med hans humor og gode humør. Jeg kan kun anbefale at bruge dem!

- Line

14. juni 2021
Tak for dejlige pandekager.
Alle gæster gik god mætte(og lidt til) fra bordet.
Det var dejligt ikke at skulle stå med en masse forberedelse og rester før og efter festen.
Glade, smilende, venlige og humoristiske pandekage lavere(kokke) det var en fornøjelse at have jer med til festen.
I får mine varmeste anbefalinger.

- Mette Damgaard

9. juni 2021
Vi havde booket pandekagebilen til studenterfest i maj.
Det var helt igennem en gennemført oplevelse. Så let, fantastisk mad, populært hos både børn, voksne og de ældre. Så sødt personale. Da bilen kørte igen havde de ovenikøbet også gjort rent.
Topkarakter herfra.

- Lisbeth Riisager

8. juni 2021
Hej jeg vil bare sige tak for en skøn dag d 5-6 alt var perfekt pandekager var sådan en god oplevelse og alle var glade.

- Christina Sørensen

2. juni 2021
-Vildt lækkert mad
- Fleksibilitet i forhold til at alle gæster kunne få noget de kunne lide, til både forret og hovedret
-Ingen kø, da der var en god forberedelses proces fra pandekagebilens side. Det havde stor betydning for vores gæster
- Til en anden gang, ville vi nok dele forret og hovedret op med en lille pause imellem - da de to retter flød lidt sammen. Nogle var lidt i tvivl om vi var fået over til hovedretten

- Diana Ficher

26. maj 2021
Vi fik Jeres lækre pandekager til min 50 års fødselsdag lørdag den 22 maj
Det var virkeligt sjovt at prøve noget anderledes mad og alle gæsterne var meget begejstret. Der var flere der tog brochure med hjem.
Kan varmt anbefales

- Christina Bossen

9. maj 2021
Hej pandekagebil
Super dejlig oplevelse.
En stor tak til Kamilla fra pandekagebilen for en super vellykket konfirmation.
Tak for god mad og din venlighed.
Kun de varmeste anbefalinger herfra.
Vil klart anbefale og bruge jer igen.

- Michael Sørensen

25. oktober 2020
Super lækker mad og dejlig corona-venlig servering, sødt personale og rigtig fin service.
Maden var super lækker.
Vi havde en dejlig barnedåb og alle synes det var lækkert.
Vi kommer klart til at bruge jer igen.​

- Mette Lydolf

11. oktober 2020
Super service. Rigtig dejlig mad. Søde mennesker. Meget vellykket konfirmations-menu. Alle var glade og tilfredse. Vores varmeste anbefalinger.​

- Lene Friis Kaalund

6. oktober 2020
Havde konfirmation den 4. oktober 2020, det var virkelig en fantastisk oplevelse, pandekager :-) wup wup. Konfirmanden var glad, gæsterne imponeret, det smagt fantastisk, sikke en oplevelse.

Kan varmt anbefales.

De Kærligste Hilsner Fra Os I Møgeltønder

- Marina Hvam Stelling​

6. oktober 2020
Tak for en dejlig lørdag i jeres selskab. Det kan kun anbefales. Lækre og sprøde pandekager.
Alle gæster har efterfølgende rost maden og ligeledes stor tak til personalet, som bare var så søde og friske. De var virkelig en fornøjelse at have med og var i den grad med til at gøre vores fest til en uforglemmelig dag.
Kæmpe tak til dem

- Marianne Jensen

4. oktober 2020
Var til fest i Uldum d. 3/10 hvor vi blev forkælet med lækre pandekager. Det var super godt. Pigen der lavede dem, var virkelig dygtig, havde kæmpe overblik, fleksibel og super sød at snakke med. Kan varmt anbefales

- Susanne Lerager Pedersen

28. september 2020
Super god service og lækker mad til Emilies konfirmation - det var et hit hos både gæster, værter, voksne og børn. Per var super rar og havde fuldstændig styr på det praktiske. Kan helt sikkert anbefales.
Vh Emilie og forældre​

- Emilie Staub Rasmussen

22. september 2020
Hej Claus og Line
Tusind tak for prof. hjælp med jeres lækre pandekager, det var et kæmpe hit. Jeg havde en nem og fantastisk fødselsdag på denne måde. Kan varmt anbefales.

- Helle Gammelgaard

20. september 2020
Tak for en dejlig oplevelse til min 70 års fødselsdag.
Vi har fået en fantastisk oplevelse fra første kontakt til festens ophør.
Per kom og lavede maden til os og præsenterede den for selskabet på en fin måde og med godt humør.
Det vil bestemt ikke være sidste gang, vi vil gøre brug af Pandekagebilen og gerne med Per som aktør.
Maden var lækker fra først til sidst og vi kan varmt anbefale det til alle.

- Birgit og Knud

16. september 2020
Kære Pandekagebilen, Kære Sarah & Klara
1000 tak for en FANTASTISK service, LÆKKER mad og råd og vejledning op til festen.
Vi havde en dejlig dag - ca. 45 pers blev godt mætte, og flot serviceret af de 2 tøser bag panderne - Sarah & Klara. Der var fuldstændig styr på det, smil på læberne og maden var top-lækker! Intet at sætte en finger på!
Mine bedste anbefalinger herfra :-)​

- Anita Stougaard

14. september 2020
Vi havde Pandekagebilen i Hvornum Kulturhus. Det var bare super. Vi havde fornøjelsen af Katrine og Troels, de kunne rigtig trylle for alle vores gæster.
Troels fortalte om de forskellige muligheder med pandekagerne. Det var rigtig godt og det var samtidig god underholdning. Vil også sige, at det er Corona-rigtig servering, gæsterne rører ikke ved noget.
Så tak til jer, mine gæster var vilde med jer. Tak! Super lækre pandekager.

- Vibeke Jensen

14. september 2020
Vi var til konfirmation d. 6. september, hvor Pandekagebilen lavede mad.
Jeg havde i forvejen været i dialog med jer, da min datter ikke tåler mælk og gluten.
I havde fuldstændig styr på det hele. Og I kunne både tilbyde ost, dressing, is og kød uden.
Og pandekagerne blev også lavet, så hun kunne spise dem uden problemer.
​Det var fantastisk, at være til en fest, hvor man ikke selv skulle tænke på, at have mad med.
Og man var meget tryg ved, at der var styr på tingene.
Min datter var i himlen, og nød at spise det samme mad som de resterende gæster.
Så STOR anbefaling herfra, til alle der måtte have noget mad allergi eller får gæster på besøg, der har allergi. Eller i det hele taget bare godt kan lide lækre pandekager med fyld

- Ditte

14. september 2020
Super lækker mad. Fedt at pandekagerne denne gang blev lavet mindre, så det virkede mere overskueligt. Man havde jo derfor også mulighed for at smage begge slags fyld.​

- Pernille Rafn

13. september 2020
Vi siger tusinde tak for lækre pandekager d. 12/9 lavet af 2 skønne piger Sarah og Klara. De 2 var et par søde og dygtige unge piger. Alle vores gæster roste også det hele.
​Har været en god fornøjelse fra starten med mail og telefoner, der meget hurtigt bliver besvaret.
Ikke sidste gang vi benytter os af Pandekagebilen

- Helle Bjerregaard

7. september 2020
Vi havde Pandekagebilen til Magnus' konfirmation. Maden var uovertruffen god. Alle blev mætte og glade.
Personalet var yderst serviceminded og underholdende på en god og afdæmpet måde.
Det er ikke sidste gang vi bestiller hos jer

- Malene

6. september 2020
Pandekagebilen stod for maden til Natacha's konfirmation og det gjorde de / han fantastisk, med dejlig humor og lækker mad, både til de små, som gik efter pandekager med kun sukker og os der nød luksus udgaven med det hele. Kan varmt anbefale Pandekagebilen

- Jeannette & Orla Nielsen​

4. september 2020
Vi har holdt sølvbryllup for 50 gæster. En 3 retters menu, hvor Pandekagebilen har det hele med og vores gæster kunne spise alt, hvad de kunne.
Per og Michael fra Pandekagebilen var med til at gøre vores fest til en dag, vi aldrig glemmer. Vi kan varmt anbefale dem.

- Lars & Käthe

3. september 2020
Stor ros til konceptet fra Pandekagebilen.
Vi har oplevet en fantastisk service fra første gang vi tog kontakt og til vores 50 gæster fik serveret den sidste omgang pandekager. Når Claus ringer for at få de de sidste detaljer på plads, og når der er styr på håndtering af madvarer og servering af pandekager til en gæst med svær gluten allergi, så er man i trygge hænder.
Også en stor ros til Line og Johan for behagelig betjening, overblik og god dialog undervejs ift. at nå alle indslag til konfirmationen samtidig med at vi alle blev mætte af lækre, varme pandekager. Desserten med alle toppings og likører var absolut prikken over i'et på en dejlig madoplevelse.
Kan varmt anbefales.

- Niklas Grønlund Lind​

2. september 2020
Hej Claus & Tina & Per,
I anledning af min datters konfirmation d.22/8-2020, vil jeg sige jer tak for en dejlig dag, og for en god professionel behandling udover det sædvanlige fra start til slut.
Jeg vil varmt anbefale jer til andre. I har et godt koncept, der blandt andet passede godt, fordi min datter er veganer og vi havde gæster, der har gluten allergi.
Gæsterne syntes, at det var lækkert, og Per tog godt imod vores gæster, han er bare god, han kan sit håndværk og yder en god service.
Tak for en god oplevelse

- Christina Henriksen Christoffersen

31. august 2020
Vi fik mad fra Pandekagebilen til sønnikes konfirmation og alle, store som små var ovenud tilfredse med den lækre mad. Tusind tak for super humørfyldt betjening. På gensyn, siger vi :)

- Heidi Thorsen​

30. august 2020
Lørdag den 29/8-2020 fejrede vi vores sølvbryllup. Menuen var en gevinst fra en Facebook-konkurrence. ALLE gæster var ovenud tilfredse, maden var fantastisk og servicen helt i top. TAK

- Carina Hyden

24. august 2020
Hej Pandekagebilen,
Tusinde tak for en super servering og en god oplevelse for vores gæster igår. Alle har sagt, at det var super godt og giver hermed den bedste anbefaling.

- Karin Kofoed​

23. august 2020
Vi havde bestilt Pandekagebilen til min søns konfirmation d. 22/8.
Han ønskede en uformel fest og elsker pandekager, så det var jo et oplagt valg. Og i forbindelse med corona var det også perfekt; een mand “rørte” ved maden.
Vi havde 42 gæster og een pandekagebager og det kørte bare! Vi havde besøg af en hurtig, professionel og meget behagelig mand og alle gæsterne roste maden og der var mere end rigeligt. Dejligt det er ad libitum, så også de granvoksne mænd blev stopmætte.
Vi kan mere end varmt anbefale Pandekagebilen :-) <3

- Linda

19. august 2020
Super dejlig mad og sødt personale med humor.
Vi har ikke fortrudt valget med at I skulle lave mad til vores søns konfirmation den 16. August 2020. Mange tak for hjælpen til en god dag med god mad.
På gensyn ...

- Rikke

20. juli 2020
Hos Pandekagebilen får man en fantastisk service lige fra bestillingen på nettet, telefonsamtalen med Claus og ikke mindst selve betjeningen af gæsterne, hvor Line serverede de lækreste pandekager.

- Bente K. Jeppesen

29. juni 2020
Fantastisk mad - og nemt.
Kasper og Julie, som bagte pandekagerne, var rigtige søde og smilende og leverede en god service og oplevelse.

- Malene Hansen

28. juni 2020
Tak for en rigtig god aften med lækre pandekager!
Alle blev mætte og nogle - inklusiv mig selv - spiste lidt for meget, men man kunne jo næsten ikke lade være!
Det bliver helt sikkert ikke sidste gang, at nogen i familien kommer til at bruge Pandekagebilen til et arrangement! Glæder mig til at se jer og jeres pandekager igen :D

- Martin Schmidt Sørensen

25. juni 2020
Kamilla var ved os og lave pandekager til 35 personer fredag den 19. juni, og de smagte himmelsk.
Hun er dygtig, imødekommende, venlig, forklarende og god til at give tid til at forklare, alt i alt en dejlig oplevelse.
Det er anden gang, jeg får ved jer og vil helt klart anbefale det til hver en tid.
Kh fra os til jer og Kamilla.

- Jannie & Anders Gregersen

29. februar 2020
Vi havde besøg af Line og Pandekagebilen den 22. februar til min fødselsdag med begejstrede gæster til følge.
Der var ingen ventetid ved serveringen af pandekagerne og alle nød de gode sammensætninger af retterne.
Så hermed en stor tak til Line, som stod med det hele.

- Finn Christensen

15. februar 2020
Vi havde æren af at have Troels på besøg til vores barnedåb. Det var et dejligt besøg med skøn betjening og lækker mad. Stor succes herfra.
Der skal også lyde ros til Claus for fin service, da vi bestilte. Han tjekkede op på detaljerne flere gange og forstod vores behov!

- Helle

1. februar 2020
Vi takker mange gange for en dejlig menu, alle gæster var ellevilde med maden. Og det var en rigtig god service og kundevenlig ung mand I havde sendt ud, rigtig god ros til ham også.​​

- Tinna og Peter Isaksen

20. januar 2020
Jeg havde den store fornøjelse at have jer ude til min 30 års fødselsdag. Det var en kæmpe succes. Super god og humoristisk betjening. Jeres indsats sparede mig for al stress før og under festen, det var ganske enkelt alle pengene værd. Der var taget højde for alle allergener og vegetarer, simpelthen top service. Jeg kan varmt anbefale alle denne oplevelse.
Tusind tak for en fantastisk oplevelse og rigtig god mad!​

- Annalouise

19. november 2019
Vi har netop holdt fest for 90 mennesker. En helt fantastisk dejlig oplevelse. Christina og Troels var fantastiske til at servicere. Alt fungerede perfekt, maden vidunderlig, stemningen i top.
Vi kan kun på det varmeste anbefale dette koncept - det virker.
Det er nu 3.gang vi benytter os af Pandekagebilen og det har hver gang været en kæmpe succes. Tak​

- Laura Bendix Hansen

19. august 2019
I lørdags havde vi vores tilbagevendende familietræf med 70 deltagere. At vi skulle have pandekager var en hemmelighed og det blev en fantastisk overraskelse og oplevelse for hele vores familie, store som små.
Lækre pandekager hvor der var noget for en hver smag. Det blev rost af alle - både under spisning og efterfølgende.
Og så gjorde det jo heller ikke noget, at det var de sødeste 2 gutter, der ankom og skulle stå for betjeningen. Stor ros til dem.
Det var en rigtig god idé, at valget faldt på jer og vi kan bestemt anbefale Pandekagebilen og deres søde ansatte.

- Karen Rosengaard Sørensen

10. juni 2019
En kæmpe anbefaling herfra, og tak for superprofessionel betjening og dejlig mad.
Vi fik 3 retter serveret til bespisning af 160 gæster på et veteranbiltræf - 5 kokke til at servere pandekagerne og det tog kun små 25 min. før alle havde fået første forret!
De få, der var lidt skeptiske overfor konceptet, blev hurtigt omvendt, og vi fik udelukkende ros og positive tilbagemeldinger - de er hermed givet videre.
Mvh Historisk Opel Klub Danmark

- Lasse Kristensen

21. juni 2018
Den 26. maj 2018 havde vi den fornøjelse at have Pandekagebilen, som var repræsenteret af Sanne og Thomas, til min fødselsdagsfest. 
Det var så lækker mad med gode råvarer og en helt igennem fantastisk service og dejligt tophumør fra Sanne og Thomas. Alle - og det er virkelig alle gæster - har rost både jer som personer og også jeres lækre pandekager. 
Alt i alt lækkert og dejlig nemt for os som værtspar. Ingen snavsede gryder, ovn og komfur bagefter. Alt var ryddet op, da I forlod os. 
Tak for en fantastisk aften.​

- Kirsten Baand

14. maj 2018
I lørdags havde jeg fornøjelsen af to friske pandekagegutter, Thomas og Troels, som kom og lavede nogle super gode pandekager til min 25 års fødselsdag! 
Ikke nok med at pandekagerne smagte helt fantastisk, så var servicen også helt i top med både tilberedelsen af pandekagerne og ikke mindst god humor med et par jokes hist og her til gæsterne ;-) 
Alt i alt en kanon oplevelse og jeg fortryder ikke et sekund, at jeg valgte at bestille Pandekagebilen til min fest!

De bedste og varmeste anbefalinger

- Julie

25. januar 2018
Den 20. januar 2018 fejrede vi vores 50 års bryllupsdag med 58 gæster.

Vi fik de dejligste pandekager serveret af de skønneste bagere.
Kun få af vore gæster havde før været til pandekagefest.
Det var en stor fornøjelse at se, hvordan alle nød det og vi har fået rigtig mange
rosende ord for festen.

Vi overbringer hermed en stor TAK til jer.

- Ole og Marie Bundgaard

23. oktober 2017
Havde den særdeles udsøgte fornøjelse at blive bespist af Pandekagebilen, til 18 års fødselsdag i Randers.

​Sikke et pragt måltid - lækre pandekager & de lækreste råvarer.
Alle gæsterne var som sendt en tur i himlen for en eftermiddag - og ikke mindst pga den super levende og sprudlende service fra den unge (pæne) mand, som Pandekagebilen havde sendt ud, til at tage sig godt af selskabet, sikke dog en fantastisk smittende personlighed - han er tydeligvis lært rigtig godt op !!!

Tak for mad - vi blev mætte og glade, for de næste par dage... :)

- Thomas

22. august 2017
Havde d.24/6-17 bestilt mad fra Pandekagebilen i forbindelse med en 50 års fødselsdag.
Komplet med forret, hovedret og dessert.

Det var en helt igennem fantastisk oplevelse, hvor alt var helt i top.
Maden smagte fantastisk, og der var noget for enhver smag.

Alle gæster var meget positive over hele madopstillingen og menuen.
Vi skulle kun sørge for et par borde til Pandekagebilen, så ordnede de resten.
Timing med maden var perfekt og der var ingen ventetid på servering.
Tiden mellem retterne var ligeledes perfekt. Ikke for kort tid, men lige nøjagtigt tid nok til at synke maden.

Maden smagte helt fantastisk, og især laksen faldt i god jord.

Et super godt alternativ, til "suppe, steg og is", og så samtidigt til en virkelig skarp pris.

Eneste minus var, at maden mættede for meget. Ved ikke om det er et minus, men jeg var ked af, at jeg overhovedet ikke kunne klemme en portion ekstra ned.

- Rene Buch

26. juni 2017
Vi har d. 21/1-17 afholdt 30 års fødselsdag + bryllup.
Vi havde flere steder hørt, at det skulle være godt, så hvorfor ikke afprøve det til sådan en fest.
Vi er ikke et sekundt i tvivl om, at varen er leveret til UG. Maden har været HELT I TOP!!

Alle gæster fik hvad de kunne spise, og var godt tilfredse. Der blev spurgt ind til gæsterne om de skulle have mere, og der var helt styr på, hvem der havde været forbi at få mad, og hvem som evt. manglede at få en pandekage - det viser bare at det er styr over det, på en sjov måde.

Vi kan HELT bestemt kun anbefale at bestille Pandekagebilen til et hvilken som helst arrangement:)

Mange hilsner fra Anna og Claus

- Anna Thyme

12. december 2016
For nogle uger siden havde vi den udsøgte fornøjelse at have besøg af Pandekagebilen. Vi skulle holde fødselsdag og orkede ikke lave mad til hele flokken. 

Fem dage før festen kontaktede vi (nok lidt optimistisk) Pandekagebilen. Stik imod alt forventning kunne de komme og lave mad til os. Med super service og yderst venlighed blev madbestillingen lavet pr. telefon, og vi kunne læne os tilbage og spændt vente på den store dag. Pandekagebilen mødte præcis op med en super sød pige, som skulle lave mad til os. Må indrømme, at vi var noget spændt....

Hun lavede de lækreste pandekager til os med de fineste råvarer. Alle var helt vilde med pandekagerne, både vores pige på 8 år og Bedstemor på 71 år. Vores børn vil nu have besøg af jer til hver fødselsdag, og vores dreng til hans konfirmation. Vi glæder os til at skulle booke jer igen, for det er bestemt ikke sidste gang, vi har haft besøg af jer! 

TUSIND tak for fantastisk lækker mad og super god service!!!​

- Lene Dencker

3. oktober 2016
FANTASTISK:-)
Jeg havde besøg af Pandekagebilen til min 40 års fødselsdagsfest 1/10-16. Maden og service hele vejen igennem var en sublim og gennemført oplevelse, som gjorde, at jeg som vært kunne slappe helt af og nyde festen.

Ejer Claus var super sød og venlig ved bestillingen og der blev svaret hurtigt tilbage på mail, hvis jeg havde spørgsmål :-)
De 2 piger som serverede maden var enormt søde, venlige og smilende. De var friske på skarpe bemærkninger og med et glimt i øjet. De har fået masser af ros af gæsterne :-)
Maden var så lækker, totalt gennemført og med dejlige og friske råvarer. Pandekagerne blev fyldt med kød og der blev på ingen måde sparet på noget fra pigernes side - de opfordrede endda gæsterne til at spise endnu mere og gik rundt til bordene for om de kunne lokke lidt mere mad i gæsterne - Intet mindre end FREMRAGENDE.
Maden er noget af det bedste, jeg har fået til en fest de seneste mange år :-)Jeg og mine 73 gæster vil til en hver tid anbefale Pandekagebilen til alle vi kender.

- Heino Olesen

20. april 2016
Fem ud af fem stjerner til Pandekagebilen!
Vi havde Claus & Victoria ude og lave pandekager til vores datters barnedåb og det var en kæmpe succes! Vi var lige knap 60 mennesker og jeg skal være ærlig og sige, at jeg havde været spændt på, om folk ville ende med at bruge en stor del af festen på at stå i kø til mad, men den tanke blev virkelig gjort til skamme. Det hele klappede bare! Folk fik allesammen lynhurtigt mad, der var rigeligt af det og det smagte skønt!
Tusind tak for at være en del af det, der gjorde dagen så god!

- Mia, Christian og Vibe

11. november 2015
Den største bekymring man som vært har, når man holder fest er maden. Man vil gerne have lækkert mad og nok af slagsen. Derfor havde vi bestilt Pandekagebilen til vores fest d. 7 november. Det betød, at vi som værter kunne slappe af og selv nyde maden, da vi vidste, at der var lækker mad og nok af slagsen. Vi kan klart anbefale Pandekagebilen til andre, da det er en måde man sikrer sig, at der er nok mad, god mad, god betjening og "intet arbejde" for værten. Samtidig tager Pandekagebilen hensyn til allergier mm. Gæsternes respons var, at det var lækker mad, og de syntes at det var rart at få noget andet end suppe, steg og is eller buffet, hvilket oftest serveres til fest. Tak for god mad og god betjening af Christine fra Pandekagebilen.

Venlig hilsen Mette Hansen og Tobias Nielsen​

- Mette Hansen

11. juni 2015
En stor tak til Pandekagebilen der den 31/5 serverede de lækreste pandekager til Pers 60 års fødselsdag i Tilst. Pandekagebilen yder en god service og man føler sig i trygge hænder som kunde ved Claus.
En stor tak til de to pandekagebagere Troels og Berit, der på dagen serverede lækre pandekager med et smil på læben.
Fantastisk mad, stor ros til Pandekagebilen, der bruger friske og gode råvarer og bygger pandekagen ud fra hver enkelt gæst's ønske. Mvh. Bente og Per Christiansen

- Bente Christensen

13. marts 2015
Tusinde tak for en skøn servering af pandekager. Det hele var bare super godt og vi er glade for, at vi valgte Pandekagebilen til min mands 60 års fødselsdag d 11-3-2015. Claus kom med godt humør og lækre pandekager. Han havde en meget fin måde, at lytte til hver enkelt gæst, om de var 3 eller 75 år gamle, så fik de præcis det, de ønskede sig.
Det er IKKE sidste gang vi holder pandekagefest. Vi anbefaler det varmt.

Malene Petersen​

- Malene Petersen

14. oktober 2014
Så fik jeg endelig kommet til tasterne....Vi havde fornøjelsen af at have 2 søde unge piger på besøg fra Pandekagebilen den 16. august.

Både maden og pigernes måde at være på blæste vores gæster tilbage i sæderne. Ingen havde prøvet den slags før....det er nok fordelen ved at købe jer til arrangementer på Sjælland...
Alle som en, børn og voksne synes vildt godt om konceptet - og som værter var det skønt ikke at skulle tænke på noget som helst angående maden....næste gang får I nok også lov til at tage opvasken...

- Gitte Boelt

30. juni 2014
Vi havde jer til 50-års fødselsdag her i Aulum d. lørdag d. 28 juni :)
Det var nogle lækre pandekager og vi fik rigtig mange rosende ord omkring maden. Folk var benovet over smagen og måden I taklede det på, flere mente, at I var noget hurtigere end når man får buffet :) Så det var meget vellykket og vi vil gerne anbefale jer til andre :)

Venlig hilsen Søren og Tine Dam​

- Tine Dam

24. april 2014
Kære pandekagebilen,

Tak for jeres indsats på vores bryllupsdag d. 12.10.13. I var med til at gøre det til en minderig dag både for os og vores gæster. Vi nød jeres mad og jeres koncept som passede perfekt til den bryllupsfest, vi ønskede.

Pandekagebilen tilbyder meget lækre pandekager og er meget fleksible ift. hvad man ønsker i pandekagerne. Vi valgte at bestille luxusmenuen med en forret med tigerrejer, hovedret med oksefilet og dessert med is. Det smagte virkelig godt! Der var rigelig med mad. Alle blev mætte. Nogle spiste 1 af hver ret, mens andre kunne spise helt op til 6 pandekager i alt.
Vi følte os meget trygge ved den aftale, vi endte ud med. Konceptet var utrolig effektivt til vores fest, hvor 90 mennesker hurtigt blev betjent. At vi skulle flytte os fysisk for at hente maden og stå i kø i et kort øjeblik var egentlig et stort plus for os. Vi fik strukket vores ben og man fik muligheden for at snakke med andre end dem, man sad ved bord ved. 

Vi ønskede et afslappet, sjovt og særligt bryllup og det medvirkede Pandekagebilen til. Det gav en særlig god stemning, at vi spiste pandekager sammen og gæsterne blev bare mere og mere glade, når de fandt ud af, hvor godt det smagte og hvor imponerende konceptet var.

Vi kan varmt anbefale pandekagebilen. Også til en bryllupsfest!​

- Jon Kristian Søndergaard Høyland

14. oktober 2013
Lørdag den 12. oktober 2013 havde jeg bestilt Pandekagebilen i anledning af min 40 års fødselsdag til et åbent hus arrangement. Vi var ca. 60 personer og jeg kan kun varmt anbefale Pandekagebilen. Der kom 2 smilende, glade og meget høflige piger, der leverede super velsmagende gode pandekager på en måde, så alle har snakket meget om det efterfølgende.

Jeg har bestemt ikke fortrudt at jeg har lavet en dobbelt booking og glæder mig til at se jer igen fredag den 1. november 2013.

Hilsen Kim Boisen​

- Kim Boisen

bubble