Pandekagebilens gæstebog

Efter mange af de arrangementer, vi tilbereder pandekager til, får vi en tilbagemelding fra kunderne. Det sætter vi stor pris på. Vi glæder os over ros og lærer af kritikken, der heldigvis er langt imellem. I gæstebogen kan du læse om de oplevelser, vores kunder har haft med en pandekage menu til deres fest.

Skriv i gæstebogen

Vi elsker når i deler jeres gode oplevelse med os og siger på forhånd mange tak for din besked i gæstebogen

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår
15. august 2022
2 × 60 års + 1 × svendegilde skulle fejres med fest i haven. 91 gæster og 3 × dygtige, søde og servicemindede pandekagebagere, sørgede for et vellykket arrangement.
Alt forløb helt perfekt og ingen gik sultne i seng.
Der var noget for alle. Virkelig lækkert. Det kan varmt anbefales.

- Anna Mette Ravnmose

15. august 2022
2x20 års fødselsdag for mine to unge mænd ♥️♥️
D. 13-8-22.
Søde servicemindet, imødekommende, dygtige og smilende (trods varmen i telt i haven, 30 grader 🥵) Sara ankom, fik hurtig og effektiv tingene klar og gik igang. Alt spillede helt perfekt 👍🏼💪🏽🤩 ja selv til de af vores gæster med intolerance overfor gluten/laktose var der også tænkt på 🙏🏼♥️
Alle incl jeg selv var super positivt imponeret. Virkelig fedt koncept. Intet manglede. Alle var mere end mætte.
Kan kun på alle måde varmt anbefale Pandekagerne fra Odder 🥰🥰😎

- Lotte Abildgaard

14. august 2022
Vi havde pandekagebilen ude til min 60 års fødselsdag. d 13 august hvor Anna lavede de lækreste pandekager til os.det var en kæmpe succes, alle gæster var tilfredse.
Vi vil helt sikkert bruge pandekagebilen igen

Hanne Rasmussen

- Hanne Rasmussen

7. august 2022
Vi havde pandekagebilen til vores bryllup 30. juli. Det var en stor succes. Maden smagte godt, alle blev mætte og de to udsendte var rare og professionelle!

- Mikkel og Cille

3. august 2022
Vedr. vores arrangement d 8. Juli 2022. Det var den mest fantastiske oplevelse at have Jer til at stå for maden til vores søns studentergilde. Alt spillede bare, og nu kan jeg desværre ikke længere huske hvad den rare og super dygtige og underholdende mand hed, som var pandekagebageren, men han fortjener den største ros - han havde 200% styr på alt, og han startede en kanon god stemning i vores gæster.
Maden var super lækker, og flere har rost den efterfølgende - og der manglede bare ikke noget.
Det bliver afgjort ikke sidste gang vi bestiller jer til at stå for maden.
Kæmpe anbefaling herfra.

- Mette

26. juli 2022
Til vores sølvbryllupsfest i haven havde vi bestilt jeres pandekagebil. Det var en helt igennem dejlig oplevelse. To glade unge mennesker servicerede til perfektion, tog hensyn til indslag, taler osv og var meget opmærksomme på specielle hensyn ( eks veganer)
Gæsterne og vi var glade og tilfredse.

- Karen og Kristian

9. juli 2022
Vi havde besøg af Camilla og Vincent til Maltes studentergilde den 7. Juli. De lavede et super arrangement og gav den bedste service man kan ønske sig som vært.
Kæmpe tak herfra og god sommer

- Henrik Berthelsen

29. juni 2022
Helt perfekt arrangement til studentergilde med 75 gæster👌 Vi havde valgt pulled pork og kylling til hovedretten, og gæsterne var fulde af rosende ord - selvfølgelig også om desserten!!! Hyggeligt og uformelt, at duften af pandekager spredte sig i løbet af aftenen og at man kunne følge med i, at maden blev tilberedt.
Kan anbefales 😃

- Susanne Klausen

25. juni 2022
Jeg have pandekagebilen ude til min 30 års fødselsdag. Det var rigtigt lækkert mad og en lidt stille men flink mand vi have ude. Han var rigtig opmærksom på hvem der måtte få hvad ift allergi. Tak for dejlig mad og god service

- Melisa

25. juni 2022
Mange tak for en skøn oplevelse igen med pandekagebilen, denne gang til vores søns studentergilde. Alt spillede bare og Sarah var bare skøn at have besøg af, hun var med på noget snak.
Maden sidder bare lige i skabet.

- Mette

22. juni 2022
Wauw en succes! Vi havde pandekagebilen til studenterfest med 40 gæster. Det hele smagte fantastisk og søde, sjove, effektive og professionelle Kamilla fik det hele til at gå som smurt. Alle gæster - unge som gamle - var vildt begejstrede. KÆMPE anbefaling fra os

- Mette Marie Møller Nielsen

20. juni 2022
20 juni 2022
Tak for dejlig mad og super service minded Sara som serverede dejlige pandekager til Frejas studentergilde.

- Kirsten Asmussen

19. juni 2022
Tak for super dejlig mad til vores jubilæumsfest i går. Det var en fantastisk oplevelse, alle vores medlemmer var vilde med pandekagerne, det sagde de mange gange i løbet af aftenen. Det bliver bestemt ikke sidste gang vi prøver det. De varmeste anbefalinger herfra.

- Haveforeningen Humlehaven

19. juni 2022
1000 tak for dejlig aftensmad til vores bryllup i går. Eneste problem var at folk spiste så meget, at både kaffen og natmaden nærmest ikke blev rørt. :o)

- Søren Lund Nielsen

17. juni 2022
Vi havde pandekagebilen forbi til en Frivillig fest i kirken med 70 deltager
der var en god stemning og det var ikke mindst fordi de to der bagte lavede nogle gode pandekager og ikke mindst et godt fyld - personligt vil jeg anbefale Pulled pork -
tak for en gog aften MKH Søren

- Skæring Kirke

14. juni 2022
Vi havde Pandekagebilen m/Katrine til min 60 års fødselsdagsfest søndag den 12. juni 2022. Det var en meget dejlig oplevelse, maden var lækker tilberedt og yderst velsmagende. Der var lækker fyld, og Katrine var meget sød og rigtig god til at lave pandekagerne. Alle var begejstret.
De varmeste anbefalinger til Pandekagebilen.

- Marianne Rosenvang Rasmussen

14. juni 2022
Tusind tak for en forrygende fest, hvor vi fik mad fra pandekage-bilen. Vi var 57 mennesker, og fik det lækreste mad. Men ligeså godt var spillet mellem gæsterne og de to der serverede maden, klasse. Vi skulle sørge for 2 borde, så havde de resten med. Vi kommer med de varmeste anbefalinger til de som ønsker at Pandekage-bilen skal komme forbi. Tak for mad.

- Anne og Henrik Sloth

14. juni 2022
Vi har haft besøg af Pandekagebilen til vores datters barnedåb. Fantastisk lækker mad og Amalie fra Pandekagebilen ydede eminemt service! Alle gæsterne var meget begejstrede og ikke mindst mætte. Tak for at gøre vores dag ekstra god.
De varmeste anbefalinger til Pandekagebilen.

- Trine Christensen

13. juni 2022
Tusind tak for en fantastisk oplevelse til vores 2 x 60 års fødselsdag.
Vores gæster har rost pandekagerne med det lækreste fyld, betjeningen, hele konceptet rigtig meget.
Vi var meget spændte da vi ikke selv havde prøvet konceptet før - men vi er helt ovenud meget godt tilfreds.
Vi kan varmt anbefale pandekage bilen:-)


- Anna Marie Tranekær Jeppesen

12. juni 2022
1000 tak for en fantastisk oplevelse til vores sølvbryllup ( 80 fest) den 4 Juni.

Man er jo vestjyde og var lidt skeptisk . Havde kun set jeres koncept på hjemmesiden. Virkelig en god hjemmeside med gode videoer . (Den solgt konceptet til os)👍

Vi snakkede også med chefen flere gange og der fik man en god fornemmelse, at det her bliver godt.

3 unge mennesker mødte op i god tid . De havde virkelig styr på tingene.

Vores gæster har rost jer for de lækreste pandekager og en fed koncept .

Vi kan på det varmeste anbefale pandekage bilen😊

Hilsen Inge Marie og Lars

- Inge-Marie og Lars

10. juni 2022
Vi havde Pandekagebilen m/Sara til min 60 års fødselsdagsfest lørdag den 4. juni 2022. Det var en meget meget dejlig oplevelse, maden var lækker tilberedt og yderst velsmagende. Der var lækker fyld, og Sara var meget sød og rigtig god til at lave pandekagerne. Alle gæsterne var meget begejstrede ! Et sådant arrangement kan klart anbefales ! Mange tak Sara.

- Bente Thomasen

7. juni 2022
Vi havde den store fornøjelse og have to unge gutter, fra Pandekagebilen, til og lave mad til vores Barnedåb-/Bryllupsfest d. 5. juni 2022. Det var en yderst fantastisk oplevelse :) Med et ønske om at der stod to borde til dem, så kom de og leverede de lækreste pandekager i omkring 4 timer, og tog det hele med igen :) (så nemt og skønt :) )
Alle, næsten 80 mennesker, var mætte og tilfredse, også de 20 børn der var med ;)
Vi ønskede at alle måtte få det de ville fra starten, så isen blev også fundet til forret ;)

Tusind tak for en dejlig og rolig oplevelse - skal vi holde havefest igen, så står I på plads nr. 1 til og blive kontaktet med maden :)

Mvh. Trine ig Troels fra Odense

- Trine og Troels

6. juni 2022
Tak for lækker mad og god og behagelig betjening til min 65 års fødselsdag i Sparkær den 5 juni.
Det kan klart anbefales,

- Anne Elisabeth Crone

29. maj 2022
Vi havde i går Pandekagebilen forbi til vores datters barnedåb i Juelsminde.
Topklasse på alle parametre ligefra service til selve maden fra første sekund.
Varmeste anbefalinger herfra, og helt klart et koncept vi vil gøre brug af til fremtidige arrangementer.

- Mikkel

29. maj 2022
Fredag den 27. maj 2022 var Pandekagebilen forbi . Alle gæster var vilde med konceptet og der blev spist pandekager ad libitum.
Særlige hensyn til børnene og veganeren. TAK til Julie, selv om det blev koldt, bagte hun videre og humøret var højt.
Pandekagebilen anbefales herfra.

- Helle Hansen

22. maj 2022
Tusind tak til pandekagebilen for virkelig lækker mad til vores kobberbryllup igår. Selvom vi var rigtig mange forløb det hele super godt og alle var glade, mætte og tilfredse.
Pandekagebilen kan varmt anbefales herfra.

- Bitten og Per

16. maj 2022
Tusind tak for lækkert mad. Vi fik en super god service af jeres to piger Anna & Katrine . Mega god præsentation af maden og smilende piger igennem det hele. Vi er virkelig imponeret. Alle gæster var overrasket over hvor godt det var. I kan være stolte af jeres mad og ansatte . Stor ros herfra.

- Karina Iversen

14. maj 2022
Hej med jer
Tak for en helt fantastisk menu og service til vores søns konfirmation den 24. April.
Jeg er ikke vild med pandekager, men det er sønnen, så han var solgt da vi fandt jeres hjemmeside. Jeg måtte også overgive mig, det var virkelig lækkert og intet manglede.
Maden fik stor ros fra vores gæster og konfirmanden var mega tilfreds.
Derudover et par søde unge mænd, som gjorde så fint et stykke arbejde.
5 ud af 5 stjerner - perfekt 😊

- Karina Nymann

8. maj 2022
Fantastisk koncept til den bedste konfirmation igår.
Alle gæster kunne lide maden, og der var rigeligt af den!
Super service af Anna og hende makker, de havde helt styr på det, og var søde og smilende.
Overvejer klart at bruge Pandekagebilen igen en anden gang.

- Marie Kousgaard

1. maj 2022
Vi var så heldige at have besøg af Pandekagebilen i går til datterens konfirmation. Lækker mad og herlig betjening fra chefen selv og hans hjælpere. Alle gik glade og mætte hjem efter en dejlig fest. Tak for mad.

- Dorte Madsen

24. april 2022
Super fed måde at blive vartet op på. Pandekage konceptet gik lige i hjertet på samtlige 70 gæster til min søns konfirmation. Masser af super lækker mad, og super søde serveringspiger der bagte pandekager til os 4 timer i streg med et stort smil på læben. Tusind tak for en dejlig oplevelse. -og jo, man bliver mæt af sådan en omgang, ellers er det selvforskyldt. ;)
De bedste anbefalinger herfra.

- Monica mejer

17. april 2022
havde pandekagebilen på besøg i går til min fødselsdag, 65 mennesker blev vist godt mætte. maden blev rost til skyerne og længere. kan stærkt anbefales. søde piger der serverede lækre pandekager. mange tak

- Mona Brødbæk

2. april 2022
Jeg var så heldig, at vinde pandekagebilens konkurrence på facebook.. 3 retters menu til 30 pers. Det kunne ikke falde mere heldigt, da jeg skulle holde min 50 års fødselsdag .
Pandekagenbilen laver de lækreste pandekager og har den bedste service. De er Søde, rare og har en dejlig humor. Alle gæster roste maden og de, som ikke havde prøvet det før, var meget positiv overrasket, over hvor godt det smagte.
I får de bedste anbefalinger fra mine gæster og jeg. Tak for i var med til, at gøre min dag speciel og lige i min ånd.
VH lene Siggaard, 2/4-22 ,kast

- Lene Siggaard

20. marts 2022
Vi havde den sødeste pige ude og lave pandekager til 60 års fødselsdag . Hun gjorde det bare SÅ godt. Smilende og høflig hele vejen. 1000 tak til hende. Tak for god mad. Det bliver bestemt ikke sidste gang vi bruger jer

- Yvonne

9. marts 2022
Tusind tak for en rigtig god pandekage-oplevelse ved vores søns barnedåb i weekenden.
Lækker mad og fantastisk service! En kæmpe anbefaling herfra.

- Sofie og Søren

8. marts 2022
I forbindelse med majbritt’s 50 års fødselsdag, havde vi bestilt pandekagebilen til at servicere vores 50 gæster.
Anna og Troels kom og lavede de lækreste pandekager… vi har efterfølgende fra alle vores gæster kun fået positive tilbagemeldinger fra såvel unge som ældre.
Jeg tænker ikke det er sidste gang vi stifter bekendtskab med pandekagebilen, og vi vil hermed medgive vores bedste anbefalinger. Anna og Troels var bare gode, dygtige, smilende og meget professionelle.

- Majbritt og Jesper Bønnelykke d. 5 marts 2022

11. januar 2022
Stor tak til Claus, som søndag stod for at mætte mine gæster til barnedåb. Det er hidtil den bedste service jeg har været vidne til! Og pandekagerne smagte himmelsk.

- Nana

20. december 2021
Vi fik serveret super lækre pandekager til vores kobberbryllup.
Det var noget der faldt i alles smag, unge som ældre. Servering foregik hurtig og professionel og al oprydning sørgede Pandekagebilens dygtige personale for.

- Anders Kjeldgaard

17. december 2021
Vi havde booket jer til et arrangement i vores personaleforening d. 16/12-21.

Sarah kom som aftalt og klarede det hele til UG. Hun fik serveret de lækreste pandekager til mine kolleger, både hovedret og dessert. Alle var meget tilfredse.
Vi giver gerne den varmeste anbefaling.
Mange hilsner
Gitte P.

- Gitte Pedersen Fiftytwo A/S Aarhus

11. december 2021
Kære pandekagenbilen 😊
Vi havde fornøjelsen af at, have booket jer til vores søns barnedåb d.11/12-21.

Dette var en rigtig god oplevelse og alle vores gæster sagde efterfølgende at det var vildt lækkert og dejligt at prøve, noget anderledes 😊 Kæmpe tak til Sarah for nogle mega god pandekager og go service

Stine & Kim Aakermann

- Stine Aakermann

23. november 2021
Vi havde bestilt luksus menuen til vores bryllup
20.11.2021. Serveret af Per og Oliver.
Der i den grad forkælede vores gæster, og frydede vores ganer.
En helt igennem fantastisk aften.😃

Chris og Tina

- Chris Gydegård Staszak

27. oktober 2021
Lørdag den 23. Oktober holdte vi fødselsdag for vores børn som blev 18 på 15 år. Vi havde bestilt Pandekagebilen til at komme og lave mad til vores gæster.
Per sørgede for at det helt kørt på skinner og alle var glade og mætte. Super dejlig mad og alle vores gæster roste maden.
Det er ikke sidste gang at vi bestiller mad fra Pandekagebilen.

Tak til Per fra familien i Hammel

- Lena

25. oktober 2021
Mine brødre og jeg holdte lørdag den 23. oktober vores forsinkede fødselsdage. Vi havde længe været enige om at vi skulle have besøg af pandekagebilen, med deres lækre menu.
Igen leverede i mega lækker mad og gæsterne var glade og tilfredse.
Malthe og Oliver klarede det rigtig godt og var helt fantastiske.De 2 unge mænd sørgede for en rigtig dejlig aften både for de små og store, alle fik hvad de lystede. Vi takker endnu en gang :)
Mange anbefalinger fra os

- Julie Cederberg

21. oktober 2021
Vi havde lørdag den 16. oktober guldbryllup og besluttede os for at det skulle holdes hjemme i gildesalen og at vi ville have pandekagemenu fra pandekagebilen.
Det var den helt rigtige beslutning for ikke nok med at menuen fin mange roser, så var leveringen at menuen fra Line og Julie helt fantastisk.
De var meget obs på vore gæster i alle aldre og flere af den udtrykte at det skulle de da også prøve ved kommende fester.
De 2 piger sørgede for en rigtig god dag/aften hvor der ikke manglede noget.
De bedste anbefalinger fra
Inge-Lise og Kaj Voldstedlund

- kaj voldstedlund

17. oktober 2021
Per og Mikkel var hos os d.16 oktober 2021 til vores forsinkede kobberbryllupsfest og leverede super lækre pandekager til alle vores gæster og sørgede for at alle blev mætte og mere til.
De var lige så meget en del af festen som alle vores gæster, og var super gode til lige at gå rundt og hører til gæsterne om de havde fået det de kunne spise osv.
De leverede endda et super imponerende produkt til vores 3 gæster der har laktoseallergi. De 3 havde aldrig oplevet at der var sørget så godt for dem når de var til fest.
Det var super dejligt at se at alle ens gæster var tilfredse og gik mætte fra festen.
Pandekagebilen kan varmt anbefales til andre og vi tænker bestemt ikke at det er sidste gang at de skal bruges i vores familie...
Tak for en fantastisk oplevelse.

-Betina og Henrik

- betina og henrik bisgaard

5. oktober 2021
Kære pandekagebilen
Tusind tak for en fantastisk service til vores søns barnedåb d. 3. Oktober 2021. Pandekagerne var super lækre og fik stor ros af alle vores gæster. Hele oplevelsen fra bestilling til betaling, aftale menuen og selve oplevelsen på dagen har været rigtig god og vi kan kun anbefale jer til andre!

Igen tak for en dejlig oplevelse!

- Carina og Jesper klitgaard

4. oktober 2021
Hej Claus og medarbejdere
Tusind tak for lækre pandekager til vores sølvbryllups fest i lørdags. I var med til at give os en fantastisk fest.
Tusind tak til de fem søde unge mennesker der tog hele vejen herned, for at lave pandekager til os.
I var hurtige og meget kompetente, det tog jo ingen tid at få alle 130 mennesker igennem.
Alle roste jer og pandekagerne og min veninde med mælkeallergi og dem med sukkersyge fik speciallavet pandekager , det var de meget imponeret over 👍🏻
Vi kan klart anbefale pandekagebilen.dk til andre. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak fra Lone og Preben Kristensen

- Lone Vilstrup Kristensen

30. september 2021
Kære Claus og Tina og ikke mindst Troels,
Tusind tak for jeres fantastiske service fra start til slut. Jeg var fuldstændig tryg fra start og stolede på, at I havde styr på det hele - og jeg blev ikke skuffet. Forret, hovedret, dessert - det hele var vildt lækkert og blev serveret af Troels, der gjorde det med super godt humør:-) Da Troels var gået kunne man overhovedet ikke se, at han havde stået ved spisebordet med alt sit udstyr og mad- alt var ryddet fuldstændig op, emballage var fjernet og der var fejet.
Alt spillede fra start til slut og mange af gæsterne roste maden både på dagen, men også her efterfølgende. Vi kan helt bestemt anbefale jer, og vil også selv bruge jer igen, når lejligheden byder sig.
De bedste hilsner Line

- Rasmussen Line

26. september 2021
Super service og rigtig god mad vil til enhver tid vælge at anbefale jer til alle jeg kender.og de to pandekage bager kunne deres kram .festen var på gl landevej 46 Spørring det var tina s og hendes makker der var der👍👍👍👍👍👍👍👍

- Kjeld Mikkelsen gl landevej 10 Spørring

18. september 2021
Stor ros til de to unge mennesker, der servicerede os til vores søns Milepælsfest lørdag d. 11. sep. i vores sommerhus. De klarede det hele så superfint - pandekagerne var helt i top, og de fik stor ros af gæsterne❤

- Trine Krabsen Laursen

7. september 2021
Vi havde besøg af søde Sarah fra pandekagebilen. Hun var helt fantastisk dygtig og forkælede os med de lækreste pandekager. De varmeste anbefalinger herfra:-)

- Tina Lindrm

5. september 2021
Fantastisk.. Super godt og dejlig nemt, så vi rigtig kunne nyde fest 👍
Alle var mætte både store og små

- Rina

5. september 2021
Kære Pandekagebil.

Jeres mad gjorde simpelthen vores fest bedre! Smagen, servicen og konceptet blev rost af rigtig mange af gæsterne. Det var bare perfekt! Og tak for flexibiliteten ift falafel, gluten de mange indslag osv.
En varm anbefaling herfra👍😊
Vh Kasper og Maria

- Maria Gaden

30. august 2021
Vi holdt konfirmation lørdag den 28. August 2021 i Silkeborg , hvor vi var 47 gæster - både store og små.
Vi havde Per til at stå for “underholdningen” og han var meget populær hos alle gæster - han var god til at gi gæsterne en sjov bemærkning med på vejen og alle fik deres ønsker opfyldt hvad enten det var mere fyld i pandekager eller slet ingen pandekager.
Vi var fuldt ud tilfreds og giver Per vores bedste anbefalinger.
Stort set alle gæster havde spist alt for meget, og alle var glade og imponeret over arrangementet. Vi var glade for ikke at stå med en masse rester og oprydning var jo bare tallerkner og bestik.
Vi er tilfredse og tænker at det ikk er sidste gang vi vælger pandekager til fest.
Tusind tak for god service og sjove samtaler 😊

- Lotte Friis Rokkedal

30. august 2021
Vi fik mad fra pandekagebilen til vores søns dåb hvor vi var 30 mennesker til havefest. Skøn mad for både store og små, fantastisk service og overkommelig pris. Helt igennem tilfreds 👌

- Maria Bredesen

29. august 2021
KÆMPE ANBEFALING HERFRA ❤️
Jeg bestilte Pandekagebilen til min datters dåb d. 15 August. Mest fordi jeg synes det var en fordel, at vores gæster ikke skulle op selv og tage i en buffet og røre det samme service, grundet COVID-19 som stadig pustede os lidt i nakken. Jeg havde ikke de store forventninger til pandekagerne, jeg valgte det nok mest af praktiske grunde men WAUW! Jeg blev virkelig positivt overrasket over både smag, tilbehør og den fantastiske kvinde som stod og lavede dem. Hun hed Camilla og hun skal have så meget ros!! Hun var fra hun kom til hun gik et stort smil og snakkede med alle vores gæster. Hun skulle alene stå og lave mad til små 50 mennesker, og jeg blev lidt bekymret over kø og om det ville tage for lang tid. Men Camilla havde bare styr på det! Hun lavede pandekager på fuld power og hun havde ikke for travlt til også at hygge snakke med vores gæster. Hun havde endda overskud til at tage min niece lidt til sig (en 4 årig pige med behov som ikke kan snakke)
Hun fik lov til at komme op og lave sin egen pandekage og hjalp til hvor hun lige kunne :-) hun var i sit e’s!! Camilla, TUSIND TAK for at tage dig tid til alle vores gæster - store som små. Du blev rost til skyerne. Tak for dejlig mad!!
Vi vælger helt sikkert Pandekagebilen en anden gang.

- Kathrine Hornbæk

25. august 2021
Havde en fantastisk konfirmation for 52 mennesker den 15.august.
Maden smagte fantastisk og mine bekymringer om en længere kø var unødvendig. Troels og Malthe kom med det hele, ryddede op efter sig og vi kunne ikke se de havde været her. De lavede maden i lokalet, hvilket gav en dejlig duft og appetitten var i top. Der var rigeligt med mad og det kunne laves som gæsterne ønskede. De var meget opmærksom på gæsterne og ikke mindst mig, som helt glemte at få hentet desserten. Den bragte Troels som havde bemærket at jeg ikke havde været der.
Det er lækkert og er alle pengene værd.

- Ulla Krogh Hansen

24. august 2021
tak for en god oplevelse til min datters konfirmation lørdag d22.08.2020 i odense flinkt og rar samt sjovt personale, maden var super jeg var lidt nervøs for pandekager med fyld men alle gæster var positivt overrasket flerer havde vidst overspist og så er det en super oplevelse for gæster og værter at maden tilberedes friskt foran os og efter vores ønsker så jeg kan helt klart anbefale pandekagebilen

- ulrich

21. august 2021
Vi har på Gls i Søften haft pandekagebilen flere gange, til arrangementer med 100-120 deltagere.
Det er ubeskriveligt det bedste vi har gjort.
Maden er fantastisk, personalet er yderst professionelle, hvilket gør at selv vi er mange, så forløber det perfekt.
Vi ser frem til næste gang.

- Christian Tornbjerg-Gls

9. august 2021
Til vores sølvbryllups fest i lørdags var temaet 'afslappet havehygge'. Vi valgte at Pandekagebilen skulle stå for maden og det faldte i god jord. Gæsterne var glade og vel mædte og efterfølgende har flere af gæsterne tilkendegivet at de var imponeret over hvor godt det smagte.
For os som værter var det skønt at kunne koncentrere os om gæsterne og vi kan varmt anbefale Pandekagebilen til andre - det var vores første, men bestemt ikke sidste gang.

- Annette & Bjarne

20. juli 2021
De 2 unge medarbejdere havde trafikproblemer på vejen hertil, men jeg fik besked og trods deres hårde opstart var de hurtigt klar til at servere de lækreste pandekager med dejligt fyld, hvor der også problemløst for mig var taget højde for forskellige ernærings udfordringer hos mine gæster. Alle mine gæster NØD jeres dejlige mad. Af hjertet tak for en god oplevelse og mine varmeste og bedste anbefalinger til jer alle. Bente

- Bente

13. juli 2021
Jeg havde glæden af pandekagebilen d11/7 til sstudenterfest.Alle var super tilfredse og Troels (kokken)havde bare styr på at få lavet hvad de unge mennesker gerne ville have.Jeg gir mine bedste anbefalinger og takker for et veludført arrangement .de bedste hilsner Lars Toft

- Lars Toft

12. juli 2021
1000 tak til Claus for dejlig mad, godt humør og masser af tid. Claus kom på slaget 12 som aftalt og min nervøsitet faldt fra 100 til 0. Masser af ros fra gæsterne, ingen oprydning til mig, alt i alt kan pandekage ideen anbefales herfra. PS det var 60 års fødselsdag. Hilsen Jette Overby

- Jette overby

8. juli 2021
Vi siger mange tak for mad til vores studenterfest i lørdags. Det var virkelig lækker mad og rigtig god betjening, så I får de bedste anbefalinger herfra. 😊😊

- Kirsten Leth

6. juli 2021
Vi havde besøg af Pandekagebilen i søndags.. Det var bare styr på det og de 2 søde pandekagebagere var med til at lave en rigtig god stemning..
Flere af har efterfølgende rost de lækre pandekager..

- Helene

3. juli 2021
Havde pandekagebilen på besøg til studenter fest igår.
Hurtigt svar på bestilling.
Behagelig samtale om ønsker. Hvor de ringede som aftalt.
Super sød og vejledende.
Da jeg 2 dage før finder ud af jeg får besøg af en med gluten og laktose intollerant ændrede de straks en menu.
Super sød og hjælpsom pige.
Der havde masser af tid til vores tempo.
Fantastisk oplevelse.
Kan varmt anbefales.
De kommer ca en time før start og spørger pænt om nogen har brug for mere inden de pakke sammen og ryder pænt op efter sig.
Det eneste de skal bruge er et overdækket område og et bord.
Tak for en dejlig aften med glade mætte gæster.

- Annemette Lindgaard

20. juni 2021
Vi havde pandkagebilen ud til vores datters konfirmation d. 12/6 og der er kun ros her fra. Mad smagte fantastisk og den "unge" mand som lavede pandekagerne var rigtig god til at snakke med alle gæster, og havde en dejlig humor. Tak for en dejlig dag.

- Pia Dideriksen

16. juni 2021
Endnu engang en fantastisk oplevelse med jeres pandekager til sønnikes konfirmation 13/6.
De sødeste pandekage bagere. Kun ros herfra.

- Judith Giessing

14. juni 2021
Vores varmeste anbefalinger - alt spillede bare max - vi havde to allergikere blandt vores konfirmationsgæster, og de udtalte, at de aldrig havde været til en fest før, hvor der var tænkt så meget på dem under spisning - det havde Pandekagepigerne bare fuld kontrol over - Supert lækkert mad - skal så meget have dem til min konfirmation var lillebrors kommentar :-)

- Tinna Ploug Møller & Familie - 12/6 2021

14. juni 2021
Det var virkelig en skøn oplevelse at have besøg af jer! Der var intet vi skulle gøre og I havde styr på både mad og gæster :)
Super lækkert mad og Claus, som lavede maden, fangede gæsterne med hans humor og gode humør. Jeg kan kun anbefale at bruge dem!

- Line

14. juni 2021
Tak for dejlige pandekager.
Alle gæster gik god mætte(og lidt til) fra bordet.
Det var dejligt ikke at skulle stå med en masse forberedelse og rester før og efter festen.
Glade, smilende, venlige og humoristiske pandekage lavere(kokke) det var en fornøjelse at have jer med til festen.
I får mine varmeste anbefalinger.

- Mette Damgaard

9. juni 2021
Vi havde booket pandekagebilen til studenterfest i maj.
Det var helt igennem en gennemført oplevelse. Så let, fantastisk mad, populært hos både børn, voksne og de ældre. Så sødt personale. Da bilen kørte igen havde de ovenikøbet også gjort rent.
Topkarakter herfra.

- Lisbeth Riisager

8. juni 2021
Hej jeg vil bare sige tak for en skøn dag d 5-6 alt var perfekt pandekager var sådan en god oplevelse og alle var glade.

- Christina Sørensen

2. juni 2021
-Vildt lækkert mad
- Fleksibilitet i forhold til at alle gæster kunne få noget de kunne lide, til både forret og hovedret
-Ingen kø, da der var en god forberedelses proces fra pandekagebilens side. Det havde stor betydning for vores gæster
- Til en anden gang, ville vi nok dele forret og hovedret op med en lille pause imellem - da de to retter flød lidt sammen. Nogle var lidt i tvivl om vi var fået over til hovedretten

- Diana Ficher

26. maj 2021
Vi fik Jeres lækre pandekager til min 50 års fødselsdag lørdag den 22 maj
Det var virkeligt sjovt at prøve noget anderledes mad og alle gæsterne var meget begejstret. Der var flere der tog brochure med hjem.
Kan varmt anbefales

- Christina Bossen

9. maj 2021
Hej pandekagebil
Super dejlig oplevelse.
En stor tak til Kamilla fra pandekagebilen for en super vellykket konfirmation.
Tak for god mad og din venlighed.
Kun de varmeste anbefalinger herfra.
Vil klart anbefale og bruge jer igen.

- Michael Sørensen

25. oktober 2020
Super lækker mad og dejlig corona-venlig servering, sødt personale og rigtig fin service.
Maden var super lækker.
Vi havde en dejlig barnedåb og alle synes det var lækkert.
Vi kommer klart til at bruge jer igen.​

- Mette Lydolf

11. oktober 2020
Super service. Rigtig dejlig mad. Søde mennesker. Meget vellykket konfirmations-menu. Alle var glade og tilfredse. Vores varmeste anbefalinger.​

- Lene Friis Kaalund

6. oktober 2020
Havde konfirmation den 4. oktober 2020, det var virkelig en fantastisk oplevelse, pandekager :-) wup wup. Konfirmanden var glad, gæsterne imponeret, det smagt fantastisk, sikke en oplevelse.

Kan varmt anbefales.

De Kærligste Hilsner Fra Os I Møgeltønder

- Marina Hvam Stelling​

6. oktober 2020
Tak for en dejlig lørdag i jeres selskab. Det kan kun anbefales. Lækre og sprøde pandekager.
Alle gæster har efterfølgende rost maden og ligeledes stor tak til personalet, som bare var så søde og friske. De var virkelig en fornøjelse at have med og var i den grad med til at gøre vores fest til en uforglemmelig dag.
Kæmpe tak til dem

- Marianne Jensen

4. oktober 2020
Var til fest i Uldum d. 3/10 hvor vi blev forkælet med lækre pandekager. Det var super godt. Pigen der lavede dem, var virkelig dygtig, havde kæmpe overblik, fleksibel og super sød at snakke med. Kan varmt anbefales

- Susanne Lerager Pedersen

28. september 2020
Super god service og lækker mad til Emilies konfirmation - det var et hit hos både gæster, værter, voksne og børn. Per var super rar og havde fuldstændig styr på det praktiske. Kan helt sikkert anbefales.
Vh Emilie og forældre​

- Emilie Staub Rasmussen

22. september 2020
Hej Claus og Line
Tusind tak for prof. hjælp med jeres lækre pandekager, det var et kæmpe hit. Jeg havde en nem og fantastisk fødselsdag på denne måde. Kan varmt anbefales.

- Helle Gammelgaard

20. september 2020
Tak for en dejlig oplevelse til min 70 års fødselsdag.
Vi har fået en fantastisk oplevelse fra første kontakt til festens ophør.
Per kom og lavede maden til os og præsenterede den for selskabet på en fin måde og med godt humør.
Det vil bestemt ikke være sidste gang, vi vil gøre brug af Pandekagebilen og gerne med Per som aktør.
Maden var lækker fra først til sidst og vi kan varmt anbefale det til alle.

- Birgit og Knud

16. september 2020
Kære Pandekagebilen, Kære Sarah & Klara
1000 tak for en FANTASTISK service, LÆKKER mad og råd og vejledning op til festen.
Vi havde en dejlig dag - ca. 45 pers blev godt mætte, og flot serviceret af de 2 tøser bag panderne - Sarah & Klara. Der var fuldstændig styr på det, smil på læberne og maden var top-lækker! Intet at sætte en finger på!
Mine bedste anbefalinger herfra :-)​

- Anita Stougaard

14. september 2020
Vi havde Pandekagebilen i Hvornum Kulturhus. Det var bare super. Vi havde fornøjelsen af Katrine og Troels, de kunne rigtig trylle for alle vores gæster.
Troels fortalte om de forskellige muligheder med pandekagerne. Det var rigtig godt og det var samtidig god underholdning. Vil også sige, at det er Corona-rigtig servering, gæsterne rører ikke ved noget.
Så tak til jer, mine gæster var vilde med jer. Tak! Super lækre pandekager.

- Vibeke Jensen

14. september 2020
Vi var til konfirmation d. 6. september, hvor Pandekagebilen lavede mad.
Jeg havde i forvejen været i dialog med jer, da min datter ikke tåler mælk og gluten.
I havde fuldstændig styr på det hele. Og I kunne både tilbyde ost, dressing, is og kød uden.
Og pandekagerne blev også lavet, så hun kunne spise dem uden problemer.
​Det var fantastisk, at være til en fest, hvor man ikke selv skulle tænke på, at have mad med.
Og man var meget tryg ved, at der var styr på tingene.
Min datter var i himlen, og nød at spise det samme mad som de resterende gæster.
Så STOR anbefaling herfra, til alle der måtte have noget mad allergi eller får gæster på besøg, der har allergi. Eller i det hele taget bare godt kan lide lækre pandekager med fyld

- Ditte

14. september 2020
Super lækker mad. Fedt at pandekagerne denne gang blev lavet mindre, så det virkede mere overskueligt. Man havde jo derfor også mulighed for at smage begge slags fyld.​

- Pernille Rafn

13. september 2020
Vi siger tusinde tak for lækre pandekager d. 12/9 lavet af 2 skønne piger Sarah og Klara. De 2 var et par søde og dygtige unge piger. Alle vores gæster roste også det hele.
​Har været en god fornøjelse fra starten med mail og telefoner, der meget hurtigt bliver besvaret.
Ikke sidste gang vi benytter os af Pandekagebilen

- Helle Bjerregaard

7. september 2020
Vi havde Pandekagebilen til Magnus' konfirmation. Maden var uovertruffen god. Alle blev mætte og glade.
Personalet var yderst serviceminded og underholdende på en god og afdæmpet måde.
Det er ikke sidste gang vi bestiller hos jer

- Malene

6. september 2020
Pandekagebilen stod for maden til Natacha's konfirmation og det gjorde de / han fantastisk, med dejlig humor og lækker mad, både til de små, som gik efter pandekager med kun sukker og os der nød luksus udgaven med det hele. Kan varmt anbefale Pandekagebilen

- Jeannette & Orla Nielsen​

4. september 2020
Vi har holdt sølvbryllup for 50 gæster. En 3 retters menu, hvor Pandekagebilen har det hele med og vores gæster kunne spise alt, hvad de kunne.
Per og Michael fra Pandekagebilen var med til at gøre vores fest til en dag, vi aldrig glemmer. Vi kan varmt anbefale dem.

- Lars & Käthe

3. september 2020
Stor ros til konceptet fra Pandekagebilen.
Vi har oplevet en fantastisk service fra første gang vi tog kontakt og til vores 50 gæster fik serveret den sidste omgang pandekager. Når Claus ringer for at få de de sidste detaljer på plads, og når der er styr på håndtering af madvarer og servering af pandekager til en gæst med svær gluten allergi, så er man i trygge hænder.
Også en stor ros til Line og Johan for behagelig betjening, overblik og god dialog undervejs ift. at nå alle indslag til konfirmationen samtidig med at vi alle blev mætte af lækre, varme pandekager. Desserten med alle toppings og likører var absolut prikken over i'et på en dejlig madoplevelse.
Kan varmt anbefales.

- Niklas Grønlund Lind​

2. september 2020
Hej Claus & Tina & Per,
I anledning af min datters konfirmation d.22/8-2020, vil jeg sige jer tak for en dejlig dag, og for en god professionel behandling udover det sædvanlige fra start til slut.
Jeg vil varmt anbefale jer til andre. I har et godt koncept, der blandt andet passede godt, fordi min datter er veganer og vi havde gæster, der har gluten allergi.
Gæsterne syntes, at det var lækkert, og Per tog godt imod vores gæster, han er bare god, han kan sit håndværk og yder en god service.
Tak for en god oplevelse

- Christina Henriksen Christoffersen

31. august 2020
Vi fik mad fra Pandekagebilen til sønnikes konfirmation og alle, store som små var ovenud tilfredse med den lækre mad. Tusind tak for super humørfyldt betjening. På gensyn, siger vi :)

- Heidi Thorsen​

30. august 2020
Lørdag den 29/8-2020 fejrede vi vores sølvbryllup. Menuen var en gevinst fra en Facebook-konkurrence. ALLE gæster var ovenud tilfredse, maden var fantastisk og servicen helt i top. TAK

- Carina Hyden

24. august 2020
Hej Pandekagebilen,
Tusinde tak for en super servering og en god oplevelse for vores gæster igår. Alle har sagt, at det var super godt og giver hermed den bedste anbefaling.

- Karin Kofoed​

23. august 2020
Vi havde bestilt Pandekagebilen til min søns konfirmation d. 22/8.
Han ønskede en uformel fest og elsker pandekager, så det var jo et oplagt valg. Og i forbindelse med corona var det også perfekt; een mand “rørte” ved maden.
Vi havde 42 gæster og een pandekagebager og det kørte bare! Vi havde besøg af en hurtig, professionel og meget behagelig mand og alle gæsterne roste maden og der var mere end rigeligt. Dejligt det er ad libitum, så også de granvoksne mænd blev stopmætte.
Vi kan mere end varmt anbefale Pandekagebilen :-) <3

- Linda

19. august 2020
Super dejlig mad og sødt personale med humor.
Vi har ikke fortrudt valget med at I skulle lave mad til vores søns konfirmation den 16. August 2020. Mange tak for hjælpen til en god dag med god mad.
På gensyn ...

- Rikke

20. juli 2020
Hos Pandekagebilen får man en fantastisk service lige fra bestillingen på nettet, telefonsamtalen med Claus og ikke mindst selve betjeningen af gæsterne, hvor Line serverede de lækreste pandekager.

- Bente K. Jeppesen

bubble