Pandekagebilens gæstebog

Efter mange af de arrangementer, vi tilbereder pandekager til, får vi en tilbagemelding fra kunderne. Det sætter vi stor pris på. Vi glæder os over ros og lærer af kritikken, der heldigvis er langt imellem. I gæstebogen kan du læse om de oplevelser, vores kunder har haft med en pandekage menu til deres fest.

Skriv i gæstebogen

Vi elsker når i deler jeres gode oplevelse med os og siger på forhånd mange tak for din besked i gæstebogen

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår
21. september 2023
Mega lækkert mad kan klart anbefales super flinkt personale
Vil vi helt sikkert gøre igen en anden gang

- Rasmus

18. september 2023
Super lækker og velsmagende pandekager
Serveret af yderst profesionelle smilende og venlige pandekagebagere
Genialt koncept
Kan varmt anbefales

- Jesper Greve Jensen

17. september 2023
Jeg holdte 40 års fødselsdag i går hvor Lena kom og serverede de lækkereste pandekager. Hun gjorde det virkelig godt. Og stor ros fra samtlige gæster. Hele vejen igennem har jeg stor ros, også til bookningen af det hele. Kæmpe anbefaling herfra.

- Louise Gustavsen

12. september 2023
Lena serverede lækre pandekager til vores fest her i weekenden, og vi har kun positive ting at sige. Alt fra bestilling, kontakt/koordinering, service på dagen og selve maden var helt i top. Vi sender vores varmeste anbefalinger til andre der vil nyde en dag hvor man ikke selv skal stresse over mad eller servering.

- Louise

30. august 2023
Det er ikke første gang, jeg har været til fest hvor “Pandekagebilen” har stået for maden. Det var som de andre gange rigtig lækkert, med et par hyggelige unge mænd der stod for pandekagerne.

- Gitte Qvortrup

28. august 2023
Har været til 50 års fødselsdag, hvor Pandekage bilen stod for maden. Det smagte fantastisk og konceptet giver festen en afslappethed, da du skal rejse dig og hente maden. På den måde taler du også lidt med nogle af de andre gæster.
Personalet var venlige og hurtige. Meget professionelt. Vil klart anbefale firmaet.

- Anne-Mette

27. august 2023
Helt igennem fantastiske pandekager lavet af meget servicemindede unge mænd! Det kunne ikke have været bedre !
Det er ikke sidste gang !

- Lone

27. august 2023
Vi fik de dejligste pandekager lavet af 2 charmerende unge mænd; Lukas og hans makker. God service og god smag.

- Vibeke

27. august 2023
Lena og Anne Sofie fra pandekagebilen var med til at skabe en uforglemmelig oplevelse til vores fælles fødselsdag denne weekend med virkelig lækker mad, som også tog forbehold for allergikere. Lad os sige det sådan... Ingen gik sultne hjem :)
Tusinde tak for jeres glade humør og ekspert tilbererede pandekager!

- Marie

27. august 2023
Hej
Lena og Anne Sofie lavede pandekager til vores fest i går. Det var en rigtig dejlig oplevelse. De var gode til at lave mad til vores gæster og os, og også håndtere de af vores gæster med særlige behov - glutenintolerance og vegetar.
Hilsen Leif Jensen

- Leif Jensen

22. august 2023
Vi fejrede sølvbryllup med 50 gæster i haven, hvor Pandekagebilen stod for maden.
Det var super lækkert og det var en fornøjelse som Helle og Noah bare havde styr på det hele, så vi kunne slappe af og hygge os med gæsterne.

- Lars Therkelsen

21. august 2023
Vi havde fornøjelsen af Pandekagebilen til vores datters barnedåb d. 20/8-2023.

Det var en helt igennem fantastisk oplevelse at få besøg af Pandekagebilen. Virkelig god service og præsentation af maden. De har vores varmeste anbefalinger og det er bestemt ikke sidste gang, at vi vil have sådan et dejligt besøg derfra! Vi må derfor snart finde en ny anledning til en fest :)

- Lotte Feder Knudsen

13. august 2023
Vi har holdt 50 års x 2 fødselsdagsfest for lidt over 40 gæster. Og vi må bare sige.. det fungere bare! Det lækreste mad og serveringen af maden fungerede også bare til punkt og prikke. Lena gjorde et kæmpe stykke arbejde og det var en ren fornøjelse at have hende med til fest:)
- og ja, vi spiste alt høns i asparges;)

- Gitte og Carsten

15. juli 2023
Jeg har været til en konfirmation med pandekager fra jer det var lækkert

- Marianne vilhelmsen

11. juli 2023
Pandekagebilen kom til studenterfest for knap 60 gæster i telt i haven d. 2. juli. Jeg kan kun melde mig i koret: Det var en stor succes, det smagte skønt, og forløb rigtigt godt. Oliver og Rasmus gjorde det fantastisk. Vi havde også en gæst med allergi - og også det gik super. Tak for mad!

- Gitte

3. juli 2023
Vi havde besøg af Pandekagebilen igår d. 2/7-23 til vores søns barnedåb.
Det var virkelig godt. Alle gæster roste konceptet og maden. De 2 pandekagebagere var friske og smilende og sørgede for god stemning omkring maden samt lækker tilberedning.
Det kan varmt anbefales.
Venlig hilsen Tine

- Tine Abildgaard Johannesen

2. juli 2023
Vi har holdt sølvbryllup i sommerlandet med 51 gæster og det var virkelig så godt.
Helene og Thea var fantastiske - alt var perfekt - søde smil, super mad, fin tilberedning og alle vores gæster roste det. Det var bare Så godt - Virkelig et godt koncept som kan anbefales.

- Else og Bjarne

26. juni 2023
Vi har lige holdt en studenterfest med 30 personer og vi havde en sød rar ung mand til at bage mange pandekager og alle gæster var glade og tilfredse så det kan varmt anbefaldes.

- Bjarne skjøth

25. juni 2023
23-6-2023
Jeg holdt 60 års fødselsdag i et telt, vi var 80, fra 2 år og op til 84, ALLE var enige om, at maden var supper lækker, der var aldrig ventetid og alle blev mætte. 1000 tak til søde Anne og Søde Kathrine, fra Pandekagebilen, for at være med til at gøre min fest vellykket.
Vi kan kun anbefale Pandekagebilen

- Randi Liholm

20. juni 2023
Meget lækre og veltilberedte pandekager serveret af to søde piger til havefest med 69 mennesker. Rigtig fint flow i anretning og servering. Vi var yderst tilfredse. Kan virkeligt anbefales.

- Maria

20. juni 2023
Absolut perfekt og dejlig oplevelse med pandekage for-/hovedret og dessert til 60 gæster i sommerhusfest. Tak til de 2 søde piger, der dukkede op (har desværre glemt navnene) - perfekt timing, perfekt tilberedning. Alle blev meget tilfredse, mætte og glade. Bedste anbefalinger herfra!

- Bo & Tania

12. juni 2023
Hej Pandekagebilen
Vi havde fornøjelsen af jeres lækre pandekager til vores barnedåb søndag d. 11 juni 2023. Pandekagerne samt fyld smagte over alt forventning, alle vores gæster var meget imponeret over maden samt den gode service jeres pandekagebager Lukas/Lucas leverede.
Bestemt ikke sidste gang vi skal have pandekager fra pandekagebilen.

- Anne & Jacob

12. juni 2023
Vi skulle holde navnefest for 50 mennesker hjemme i vores have og valgte pandekagebilen. Alle talte om hvor lækker maden var! Den var et hit lige fra den yngste på 10 måneder til den ælste på 85. Især chili con carnen kan anbefales.
Tak for god mad, utrolig godt humør og fantastisk service :-)

- Sarah

11. juni 2023
Til 60-års fødselsdagsfest den 27. maj 2023 fik vi besøg af pandekagebageren Anna, som både var super professionel og super smilende og imødekommende. Alt var i gode og trygge hænder hele vejen!!! Anna var også børnenes ven - havde et par mindre børn siddende hos sig - det så bare SÅ hyggeligt ud :) TAK Anne :) Og pandekagerne var også rigtig gode!!!

- Maja Johansen

11. juni 2023
Vi havde pandekagebilen ude til 2x50 års fødselsdag. Det var en helt fantastisk oplevelse med søde og dygtige pandekagebagere. Det var virkelige lækre pandekager, hvilket samtlige gæster også sagde efterfølgende
Der var hurtig servering til alle de sultne gæster

- Camilla & Tom

7. juni 2023
Til min 70 års fødselsdag som blev holdt d. 3. juni 2023, havde vi bestilt pandekagebilen, og det blev en rigtig god oplevelse med 2 friske og dygtige pandekagebagere. Lækre pandekager og fyld, og gæsterne har rost både betjening og menu, så varm anbefaling herfra.

- Kirsti Andersen

26. maj 2023
Vi havde pandekagebilen ude til barnedåb d. 21. maj 2023 og det var en fantastisk oplevelse! søde, engagerede, dygtige pandekagebagere og virkelig lækre pandekager. Samtlige gæster har kommenteret på hvor lækker maden var. Det er bestemt ikke sidste gang :-)

- Cecilie

23. maj 2023
Fredag den 19. Maj 2023 holdte vi 18 års fødselsdag
Vi havde besøg af 2 veloplagte pandekagebagere
Alle gæster har kun talt rosende om maden
Tak for fantastisk mad og service - kun de allerbedste anbefalinger herfra

- Gitte Hannibal Christensen

23. maj 2023
Vi havde besøg af pandekagebilen til vores søns barnedåb i lørdags d. 20/5 2023 og gæsterne var vilde med det! Det var lækkert og lige til. Der stod en sød ung fyr og langede pandekager “over disken” i 4 timer.
Det eneste vi bed mærke i var, at han sagde resterne af alle de pandekager der var tilbage, skulle gå til et arrangement dagen efter. Hvortil vi spurgte, om vores pandekager også var lavet dagen før. Men de var de ikke, fordi der ikke havde været et arrangement dagen forinden.
Vi undrede os lidt over, om det var okay at transportere pandekagerne så langt, i en varm bil, hvor vi umiddelbart ikke kunne se et køleanlæg. Vi havde et afbud på 3 mennesker, som vi ikke kunne afbestille ugen før, hvilket jo også står oplyst, når man bestiller. Men så kunne vi i det mindste have beholdt de lækre pandekager der var tilbage, nu når vi rent faktisk havde betalt for dem (-:
Alt i alt en rigtig god oplevelse med suveræn mad, men lidt ærgerligt med de pandekager der var til overs.

- Camilla Nielsen

22. maj 2023
Tusind tak for jeres hjælp til at gøre min runde dag til en fantastisk dag. Maden var bare fantastisk. Claus var super god til at tage sig af gæsterne og puste til den gode stemning.
Gæsterne kom med stor ros til konceptet og Claus.
Tusind tak!

- Mona Søgaard Jensen

10. maj 2023
Vi har besøg af pandekagebilen til vores datters barnedåb i Skovby d.30/4. Søde og rare pandekagebagere og dejlig velsmagende mad. Klart en anbefaling herfra.

- Jan Mortensen

9. maj 2023
Vi havde besøg af pandekagebilen til vores datters konfirmation. Det var en rigtig god oplevelse med to søde og imødekommende pandekagebagere og lækre pandekager.
Vi er super tilfredse.
Vh. Vibeke

- Vibeke Windfeld

7. maj 2023
Idas konfirmation, Vester Nebel, 6/5-23

Hvor heldig har man lov at være? Vi bestilte pandekagebilen - men vi føler, vi fik SÅ meget mere end lækre pandekager! To søde, imødekommende og overordentligt servicemindede unge mænd var med til at skabe en fantastisk dag!
Alle gæsterne elskede maden, roste smagen og konceptet.
Af hjertet tak for at bidrage til en vidunderlig fest.
Mine varmeste anbefalinger.
Britt Basse

- Britt Basse

29. april 2023
Magnus konfirmation 29/4-2023

Tak for hjælpen idag. I leverede virkelig. Super skønne og behagelige psndekagebagere, som kunne deres kram. Alle vore gæster roste jer til skyerne og ikke uden grund.

Det bliver ikke sidste gang i bliver booket til vores fester.

Tusinde tak for at hjælpe os med at gøre dagen helt suveræn

- Mikkel Kristiansen

23. april 2023
Havde besøg af pandekagebilen til min 50 års fødselsdag d 22/4. Helt fantastisk og velduført arrangement. 2 unge fyre som klarede opgaven over alt forventning. Alle gæster har kun givet ros til bage.
Tak for lækker mad. Bestemt ikke sidste gang.

- Lisbeth Pedersen

16. april 2023
Vi havde fornøjelsen af pandekagebilen til vores datter Elvira's konfirmation i går. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse med utrolig lækker mad samt det sødeste serverings personale. Vores gæster har efterfølgende sagt at det var en virkelig god menuløsning og et fedt koncept.
Vi vil gerne anbefale andre til denne skønne menu med pandekager adlibitum.
Mvh. Brian

- Brian

6. april 2023
Tusind, tusind tak til lørdagens pandekagebager Lucas, der sørgede for at alle blev mætte, da jeg havde inviteret til familiehygge. Fantastisk lækre pandekager (i rigelige mængder), lækkert fyld og en fremragende service. TAK

- En meget tilfreds vært

28. marts 2023
Mange tak for skønne pandekager. Tak for god og venlig servering. Der var styr på alt.
Kan varmt anbefales.

- Karin

17. marts 2023
Tusind tak for lækker mad til vores datters barnedåb. Maden blev præsenteret af en meget høflig ung mand, som opfordrede os alle til at spise så meget som muligt, så han ikke skulle slæbe for meget retur til bilen 😅
Virkelig en god oplevelse, kan varmt anbefales!

- Dea

8. februar 2023
Vi holdte vores datter’s 18 år’s fødselsdag D. 4/2 2023. Med super lækker pandekager fra jer👍. Vi kan kun sige det var en super betjening Tak til Oliver som fortalt om maden vi skulle have👍. Samt han var en kvik fyr som have styr på det hele og efter lod det pænt og rent efter sig👍😉. Vi kan kun anbefale pandekage bilen👍❤️. Samt det er ikke sidste gang vi bruger dem😋👍. Kæmpe ros til jer👍.
VH Heidi 😉

- Heidi Dransfeldt

28. januar 2023
Vi fejrede idag vores søn’s barnedåb, med 58 spisende gæster. To unge, imødekommende og yderst professionelle mænd stod for servering af de lækreste pandekager, som fik stor ros af alle gæster! De præsenterede maden for alle gæster, og bad dem om at spise så meget som muligt, så de ikke skulle slæbe det hele med hjem igen:)
En af vores venner var glutenallergiker, og her var servicen også i top!
Lækkert fyld, fantastisk service og uden stress og jag.
Vi skulle blot stå for drikkevarer, tallerkener og bestik - nemt og til at meget fornuftig pris!
Stor ros skal det lyde herfra - vi var yderst tilfredse med både maden og serviceringen!

- Janni

16. januar 2023
Vi har den 14-1 fornøjsel at have Malte og MIkkel på besøg på Thyholm og server de lækkerste pandekager.
Super dejlig mad, rigtig god oplevelse. En klar anbefaling for mig af. Tak for denne gang, er ikke sikke på det er den endste fest, vi ønsker at få jer forbi.

- Tania VIlladsen

11. december 2022
Rigtig lækre pandekager til vores datters dåb. Kan klart anbefales! Lucas ydede en skøn service, der kan derfor kun sendes ros fra os.

- Nick Gosch

13. november 2022
Dejligste oplevelse, dejlige pandekager og utrolig søde Anna, smilende og imødekommende overfor børn og voksne samtidig med hun klarede bagning og servering af pandekagerne hurtig, kvikt og smilende, absolut en dejlig dag med fineste spise👍👍

- Karin

30. oktober 2022
Vi har idag, den 30/10 haft besøg af pandekage bilen oppe i sæby. Sikke en oplevelse virkelig lækker mad og høflig ung mand som stod og lavede det til os. En klar anbefaling fra os af 👍

- Stine og Nicolaj

30. oktober 2022
Tusind tak til Mikkel for at levere fremragende service og smil til alle gæster, selvom han stod i et meget varmt køkken.
Alle var begejstrede for Mikkel, konceptet og ikke mindst de skønne pandekager.
Hvis lejligheden byder sig, vender vi helt sikkert retur.
Hilsen Niels og Betina

- Niels og Betina

12. oktober 2022
Tusind tak for serveringen til vores datters dåb. Helt igennem fantastisk mad og service. Alle gæster gik stopmætte og glade hjem. Kæmpe anbefaling herfra :-D

- Sif Thomsen

10. oktober 2022
Kæmpe ros til Anna og Christian!
som stod for konceptet ved min 60 års fødselsdag
Super smilende og overskudsagtig unge mennesker ,flot præsentation af menuen, meget lækker mad , som vores gæster roste til skyerne hele aftenen , der var ingen som havde prøvet det før og de synes det smagte fantastisk,.
de unge mennesker var meget opmærksomme på at alle havde fået det de kunne spise, der blev ikke sparret på noget og det hele kørte bare , der var flov hele tiden, selv om vi var 75 prs.
Helt igennem super godt også ved bestillingen, hvor der var god råd og vejledning .
Kan helt klart anbefales

- Kim Christiansen

4. oktober 2022
De bedste anbefalinger herfra!! Tip top kundeservice i forbindelse med bestilling og dialog op til arrangementet. Til selve arrangementet (2x40 års fødselsdag med ca 55 gæster) var der hele vejen igennem meget proffessionel og fantastisk styr på det hele af de to pandekagebagere. Flot præsentation af menuen, masser af velsmagende mad , masser af smil og venlig servering, sørgede for at alle havde fået nok inden næste servering. klar og god dialog med os værter omkring hvornår næste ret skulle køres. Ryddede op efter sig selv og tog afsked med os inden de kørte. Samtlige af vores gæster kom til os og roste de utrolig suveræn dygtige pandekagebagere. Alle var meget imponeret. Som en af vores gæster sagde : "Hvis bare jeg kunne få tømmerlærlinge der er halvt så kompetente som de to, så vil jeg være glad."

- Ricco og Astrid

25. september 2022
Jeg havde besøg af pandekagebilen til min 40 års fødselsdag og det kan varmt anbefales.
Alle gæster, voksne og børn, var begejstret og gik mætte fra bordet. Pandekagerne blev tilberedt, imens vi sad ved bordet og alligevel var der hurtig servering, så vi kunne spise samlet.
Smilende pandekagebager med overskud til at svare på alle spørgsmålene fra nysgerrige børn.
Der var rigeligt med velsmagende mad og selvom pandekagerne blev bage inde i selskabslokaler, så gik vi ikke fra festen med duften af pandekagerne i håret.

- Karina

25. september 2022
Kæmpe ros til Mikkel og Malthe for at håndtere maden til 2 x 50 års fødselsdag lørdag d.24/9.
Samtlige gæster har givet tilbagemeldinger på hvor fantastisk godt maden smagte - og hvor lækkert det var, at prøve noget nyt. Min mand og jeg kan kun anbefale Pandekage-bilen og siger endnu engang 1000 tak for Spot-On betjening.

- Pia og Ole

25. september 2022
Tusind tak for fantastisk mad, det var en fornøjelse. Alt spillede som det skulle og vi og gæsterne var helt vilde med konceptet, det er bestemt ikke sidste gang vi prøver det. De to piger gjorde et godt indtryk på os alle, de var friske og hurtige til at få maden lavet😋 kan varmt anbefales👍

- Berit og Henrik Thomsen

19. september 2022
I går fejrede vi 60 års fødselsdag i telt i haven i regn og blæst, og Sarah tryllede lækre pandekager med velsmagende fyld frem i flere timer, og, når alle vores gæster var gået, kom hun med den sødeste smil og mest fantastiske desertpandekage til mig - tak for det. De bedste hilsner og Varmeste anbefalinger herfra :)

- Kristine

13. september 2022
Sådan?:

Vi har holdt sølvbryllup kombineret med 50 års fødselsdag i lørdags, og maden var HELT fantastisk. Alle vores gæster roste den til skyerne! Der var ikke en finger at sætte på noget, det eneste skulle da lige være at vores datter var træt af at hun ikke fik nummeret på den ene af de skønne unge gutter, Malthe, der stod og lavede vores pandekager🤗

- Familien Jensby

3. september 2022
Vi havde pandekage bilen til 2 x 50 års fødselsdag.
Vi havde aldrig prøvet det før og tænkte hvordan det kunne blive til fest mad.
Men kæmpe ros, det smagte fantastisk og alle vores gæster så positive og syntes det var fantastisk. Den skønneste betjening som bare have styr på det.
Dejligt ikke skulle tænke på "madlavningen" og rester.
Vi anbefaler helt klart pandekagebilen hvis man vil have en afslappet fest og hygge om sine gæster

- Connie

29. august 2022
Vi har lige haft besøg af 2 Pandekagebagerer - Oliver og Johanne til min 50 års sommerhushavefest.
Det var en fantastisk dag🌞🥂🥳🍹🎁, og de 2 pandekagebagerer var bestemt en del af det blev så godt👍🏻👍🏻
Jeg kunne nyde dagen uden at skulle spekulerer på maden✔
Kanon godt gået👍🏻
Tak for god mad og betjening ✔
5 ud af 5 stjerner herfra
⭐⭐⭐⭐⭐

- Lene

28. august 2022
Vi har haft besøg af Pandekagebilen af 2 omgange ifm. en 60 års fødselsdag.. D. 25. Juni var det Amalie og d. 26. aug. var det Katrine. To søde unge piger, det begge leverede en god og sikker service og serverede lækre og velsmagerende pandekager.. 😋( Katrine ankom under et skybrud, men det blev taget med smil på læben..😁)

- Birthe S. Kristensen

28. august 2022
Var gæst hos Louise Møller Thorsen i Galten., ved barnedåb hos Leonora
Det var fantastiske pandekager og en dejlig betjening af Lucas.

- Anne Grethe Grosen

15. august 2022
2 × 60 års + 1 × svendegilde skulle fejres med fest i haven. 91 gæster og 3 × dygtige, søde og servicemindede pandekagebagere, sørgede for et vellykket arrangement.
Alt forløb helt perfekt og ingen gik sultne i seng.
Der var noget for alle. Virkelig lækkert. Det kan varmt anbefales.

- Anna Mette Ravnmose

15. august 2022
2x20 års fødselsdag for mine to unge mænd ♥️♥️
D. 13-8-22.
Søde servicemindet, imødekommende, dygtige og smilende (trods varmen i telt i haven, 30 grader 🥵) Sara ankom, fik hurtig og effektiv tingene klar og gik igang. Alt spillede helt perfekt 👍🏼💪🏽🤩 ja selv til de af vores gæster med intolerance overfor gluten/laktose var der også tænkt på 🙏🏼♥️
Alle incl jeg selv var super positivt imponeret. Virkelig fedt koncept. Intet manglede. Alle var mere end mætte.
Kan kun på alle måde varmt anbefale Pandekagerne fra Odder 🥰🥰😎

- Lotte Abildgaard

14. august 2022
Vi havde pandekagebilen ude til min 60 års fødselsdag. d 13 august hvor Anna lavede de lækreste pandekager til os.det var en kæmpe succes, alle gæster var tilfredse.
Vi vil helt sikkert bruge pandekagebilen igen

Hanne Rasmussen

- Hanne Rasmussen

7. august 2022
Vi havde pandekagebilen til vores bryllup 30. juli. Det var en stor succes. Maden smagte godt, alle blev mætte og de to udsendte var rare og professionelle!

- Mikkel og Cille

3. august 2022
Vedr. vores arrangement d 8. Juli 2022. Det var den mest fantastiske oplevelse at have Jer til at stå for maden til vores søns studentergilde. Alt spillede bare, og nu kan jeg desværre ikke længere huske hvad den rare og super dygtige og underholdende mand hed, som var pandekagebageren, men han fortjener den største ros - han havde 200% styr på alt, og han startede en kanon god stemning i vores gæster.
Maden var super lækker, og flere har rost den efterfølgende - og der manglede bare ikke noget.
Det bliver afgjort ikke sidste gang vi bestiller jer til at stå for maden.
Kæmpe anbefaling herfra.

- Mette

26. juli 2022
Til vores sølvbryllupsfest i haven havde vi bestilt jeres pandekagebil. Det var en helt igennem dejlig oplevelse. To glade unge mennesker servicerede til perfektion, tog hensyn til indslag, taler osv og var meget opmærksomme på specielle hensyn ( eks veganer)
Gæsterne og vi var glade og tilfredse.

- Karen og Kristian

9. juli 2022
Vi havde besøg af Camilla og Vincent til Maltes studentergilde den 7. Juli. De lavede et super arrangement og gav den bedste service man kan ønske sig som vært.
Kæmpe tak herfra og god sommer

- Henrik Berthelsen

29. juni 2022
Helt perfekt arrangement til studentergilde med 75 gæster👌 Vi havde valgt pulled pork og kylling til hovedretten, og gæsterne var fulde af rosende ord - selvfølgelig også om desserten!!! Hyggeligt og uformelt, at duften af pandekager spredte sig i løbet af aftenen og at man kunne følge med i, at maden blev tilberedt.
Kan anbefales 😃

- Susanne Klausen

25. juni 2022
Jeg have pandekagebilen ude til min 30 års fødselsdag. Det var rigtigt lækkert mad og en lidt stille men flink mand vi have ude. Han var rigtig opmærksom på hvem der måtte få hvad ift allergi. Tak for dejlig mad og god service

- Melisa

25. juni 2022
Mange tak for en skøn oplevelse igen med pandekagebilen, denne gang til vores søns studentergilde. Alt spillede bare og Sarah var bare skøn at have besøg af, hun var med på noget snak.
Maden sidder bare lige i skabet.

- Mette

22. juni 2022
Wauw en succes! Vi havde pandekagebilen til studenterfest med 40 gæster. Det hele smagte fantastisk og søde, sjove, effektive og professionelle Kamilla fik det hele til at gå som smurt. Alle gæster - unge som gamle - var vildt begejstrede. KÆMPE anbefaling fra os

- Mette Marie Møller Nielsen

20. juni 2022
20 juni 2022
Tak for dejlig mad og super service minded Sara som serverede dejlige pandekager til Frejas studentergilde.

- Kirsten Asmussen

19. juni 2022
Tak for super dejlig mad til vores jubilæumsfest i går. Det var en fantastisk oplevelse, alle vores medlemmer var vilde med pandekagerne, det sagde de mange gange i løbet af aftenen. Det bliver bestemt ikke sidste gang vi prøver det. De varmeste anbefalinger herfra.

- Haveforeningen Humlehaven

19. juni 2022
1000 tak for dejlig aftensmad til vores bryllup i går. Eneste problem var at folk spiste så meget, at både kaffen og natmaden nærmest ikke blev rørt. :o)

- Søren Lund Nielsen

17. juni 2022
Vi havde pandekagebilen forbi til en Frivillig fest i kirken med 70 deltager
der var en god stemning og det var ikke mindst fordi de to der bagte lavede nogle gode pandekager og ikke mindst et godt fyld - personligt vil jeg anbefale Pulled pork -
tak for en gog aften MKH Søren

- Skæring Kirke

14. juni 2022
Vi havde Pandekagebilen m/Katrine til min 60 års fødselsdagsfest søndag den 12. juni 2022. Det var en meget dejlig oplevelse, maden var lækker tilberedt og yderst velsmagende. Der var lækker fyld, og Katrine var meget sød og rigtig god til at lave pandekagerne. Alle var begejstret.
De varmeste anbefalinger til Pandekagebilen.

- Marianne Rosenvang Rasmussen

14. juni 2022
Tusind tak for en forrygende fest, hvor vi fik mad fra pandekage-bilen. Vi var 57 mennesker, og fik det lækreste mad. Men ligeså godt var spillet mellem gæsterne og de to der serverede maden, klasse. Vi skulle sørge for 2 borde, så havde de resten med. Vi kommer med de varmeste anbefalinger til de som ønsker at Pandekage-bilen skal komme forbi. Tak for mad.

- Anne og Henrik Sloth

14. juni 2022
Vi har haft besøg af Pandekagebilen til vores datters barnedåb. Fantastisk lækker mad og Amalie fra Pandekagebilen ydede eminemt service! Alle gæsterne var meget begejstrede og ikke mindst mætte. Tak for at gøre vores dag ekstra god.
De varmeste anbefalinger til Pandekagebilen.

- Trine Christensen

13. juni 2022
Tusind tak for en fantastisk oplevelse til vores 2 x 60 års fødselsdag.
Vores gæster har rost pandekagerne med det lækreste fyld, betjeningen, hele konceptet rigtig meget.
Vi var meget spændte da vi ikke selv havde prøvet konceptet før - men vi er helt ovenud meget godt tilfreds.
Vi kan varmt anbefale pandekage bilen:-)


- Anna Marie Tranekær Jeppesen

12. juni 2022
1000 tak for en fantastisk oplevelse til vores sølvbryllup ( 80 fest) den 4 Juni.

Man er jo vestjyde og var lidt skeptisk . Havde kun set jeres koncept på hjemmesiden. Virkelig en god hjemmeside med gode videoer . (Den solgt konceptet til os)👍

Vi snakkede også med chefen flere gange og der fik man en god fornemmelse, at det her bliver godt.

3 unge mennesker mødte op i god tid . De havde virkelig styr på tingene.

Vores gæster har rost jer for de lækreste pandekager og en fed koncept .

Vi kan på det varmeste anbefale pandekage bilen😊

Hilsen Inge Marie og Lars

- Inge-Marie og Lars

10. juni 2022
Vi havde Pandekagebilen m/Sara til min 60 års fødselsdagsfest lørdag den 4. juni 2022. Det var en meget meget dejlig oplevelse, maden var lækker tilberedt og yderst velsmagende. Der var lækker fyld, og Sara var meget sød og rigtig god til at lave pandekagerne. Alle gæsterne var meget begejstrede ! Et sådant arrangement kan klart anbefales ! Mange tak Sara.

- Bente Thomasen

7. juni 2022
Vi havde den store fornøjelse og have to unge gutter, fra Pandekagebilen, til og lave mad til vores Barnedåb-/Bryllupsfest d. 5. juni 2022. Det var en yderst fantastisk oplevelse :) Med et ønske om at der stod to borde til dem, så kom de og leverede de lækreste pandekager i omkring 4 timer, og tog det hele med igen :) (så nemt og skønt :) )
Alle, næsten 80 mennesker, var mætte og tilfredse, også de 20 børn der var med ;)
Vi ønskede at alle måtte få det de ville fra starten, så isen blev også fundet til forret ;)

Tusind tak for en dejlig og rolig oplevelse - skal vi holde havefest igen, så står I på plads nr. 1 til og blive kontaktet med maden :)

Mvh. Trine ig Troels fra Odense

- Trine og Troels

6. juni 2022
Tak for lækker mad og god og behagelig betjening til min 65 års fødselsdag i Sparkær den 5 juni.
Det kan klart anbefales,

- Anne Elisabeth Crone

29. maj 2022
Vi havde i går Pandekagebilen forbi til vores datters barnedåb i Juelsminde.
Topklasse på alle parametre ligefra service til selve maden fra første sekund.
Varmeste anbefalinger herfra, og helt klart et koncept vi vil gøre brug af til fremtidige arrangementer.

- Mikkel

29. maj 2022
Fredag den 27. maj 2022 var Pandekagebilen forbi . Alle gæster var vilde med konceptet og der blev spist pandekager ad libitum.
Særlige hensyn til børnene og veganeren. TAK til Julie, selv om det blev koldt, bagte hun videre og humøret var højt.
Pandekagebilen anbefales herfra.

- Helle Hansen

22. maj 2022
Tusind tak til pandekagebilen for virkelig lækker mad til vores kobberbryllup igår. Selvom vi var rigtig mange forløb det hele super godt og alle var glade, mætte og tilfredse.
Pandekagebilen kan varmt anbefales herfra.

- Bitten og Per

16. maj 2022
Tusind tak for lækkert mad. Vi fik en super god service af jeres to piger Anna & Katrine . Mega god præsentation af maden og smilende piger igennem det hele. Vi er virkelig imponeret. Alle gæster var overrasket over hvor godt det var. I kan være stolte af jeres mad og ansatte . Stor ros herfra.

- Karina Iversen

14. maj 2022
Hej med jer
Tak for en helt fantastisk menu og service til vores søns konfirmation den 24. April.
Jeg er ikke vild med pandekager, men det er sønnen, så han var solgt da vi fandt jeres hjemmeside. Jeg måtte også overgive mig, det var virkelig lækkert og intet manglede.
Maden fik stor ros fra vores gæster og konfirmanden var mega tilfreds.
Derudover et par søde unge mænd, som gjorde så fint et stykke arbejde.
5 ud af 5 stjerner - perfekt 😊

- Karina Nymann

8. maj 2022
Fantastisk koncept til den bedste konfirmation igår.
Alle gæster kunne lide maden, og der var rigeligt af den!
Super service af Anna og hende makker, de havde helt styr på det, og var søde og smilende.
Overvejer klart at bruge Pandekagebilen igen en anden gang.

- Marie Kousgaard

1. maj 2022
Vi var så heldige at have besøg af Pandekagebilen i går til datterens konfirmation. Lækker mad og herlig betjening fra chefen selv og hans hjælpere. Alle gik glade og mætte hjem efter en dejlig fest. Tak for mad.

- Dorte Madsen

24. april 2022
Super fed måde at blive vartet op på. Pandekage konceptet gik lige i hjertet på samtlige 70 gæster til min søns konfirmation. Masser af super lækker mad, og super søde serveringspiger der bagte pandekager til os 4 timer i streg med et stort smil på læben. Tusind tak for en dejlig oplevelse. -og jo, man bliver mæt af sådan en omgang, ellers er det selvforskyldt. ;)
De bedste anbefalinger herfra.

- Monica mejer

17. april 2022
havde pandekagebilen på besøg i går til min fødselsdag, 65 mennesker blev vist godt mætte. maden blev rost til skyerne og længere. kan stærkt anbefales. søde piger der serverede lækre pandekager. mange tak

- Mona Brødbæk

2. april 2022
Jeg var så heldig, at vinde pandekagebilens konkurrence på facebook.. 3 retters menu til 30 pers. Det kunne ikke falde mere heldigt, da jeg skulle holde min 50 års fødselsdag .
Pandekagenbilen laver de lækreste pandekager og har den bedste service. De er Søde, rare og har en dejlig humor. Alle gæster roste maden og de, som ikke havde prøvet det før, var meget positiv overrasket, over hvor godt det smagte.
I får de bedste anbefalinger fra mine gæster og jeg. Tak for i var med til, at gøre min dag speciel og lige i min ånd.
VH lene Siggaard, 2/4-22 ,kast

- Lene Siggaard

20. marts 2022
Vi havde den sødeste pige ude og lave pandekager til 60 års fødselsdag . Hun gjorde det bare SÅ godt. Smilende og høflig hele vejen. 1000 tak til hende. Tak for god mad. Det bliver bestemt ikke sidste gang vi bruger jer

- Yvonne

9. marts 2022
Tusind tak for en rigtig god pandekage-oplevelse ved vores søns barnedåb i weekenden.
Lækker mad og fantastisk service! En kæmpe anbefaling herfra.

- Sofie og Søren

8. marts 2022
I forbindelse med majbritt’s 50 års fødselsdag, havde vi bestilt pandekagebilen til at servicere vores 50 gæster.
Anna og Troels kom og lavede de lækreste pandekager… vi har efterfølgende fra alle vores gæster kun fået positive tilbagemeldinger fra såvel unge som ældre.
Jeg tænker ikke det er sidste gang vi stifter bekendtskab med pandekagebilen, og vi vil hermed medgive vores bedste anbefalinger. Anna og Troels var bare gode, dygtige, smilende og meget professionelle.

- Majbritt og Jesper Bønnelykke d. 5 marts 2022

11. januar 2022
Stor tak til Claus, som søndag stod for at mætte mine gæster til barnedåb. Det er hidtil den bedste service jeg har været vidne til! Og pandekagerne smagte himmelsk.

- Nana

20. december 2021
Vi fik serveret super lækre pandekager til vores kobberbryllup.
Det var noget der faldt i alles smag, unge som ældre. Servering foregik hurtig og professionel og al oprydning sørgede Pandekagebilens dygtige personale for.

- Anders Kjeldgaard

17. december 2021
Vi havde booket jer til et arrangement i vores personaleforening d. 16/12-21.

Sarah kom som aftalt og klarede det hele til UG. Hun fik serveret de lækreste pandekager til mine kolleger, både hovedret og dessert. Alle var meget tilfredse.
Vi giver gerne den varmeste anbefaling.
Mange hilsner
Gitte P.

- Gitte Pedersen Fiftytwo A/S Aarhus

11. december 2021
Kære pandekagenbilen 😊
Vi havde fornøjelsen af at, have booket jer til vores søns barnedåb d.11/12-21.

Dette var en rigtig god oplevelse og alle vores gæster sagde efterfølgende at det var vildt lækkert og dejligt at prøve, noget anderledes 😊 Kæmpe tak til Sarah for nogle mega god pandekager og go service

Stine & Kim Aakermann

- Stine Aakermann

23. november 2021
Vi havde bestilt luksus menuen til vores bryllup
20.11.2021. Serveret af Per og Oliver.
Der i den grad forkælede vores gæster, og frydede vores ganer.
En helt igennem fantastisk aften.😃

Chris og Tina

- Chris Gydegård Staszak

27. oktober 2021
Lørdag den 23. Oktober holdte vi fødselsdag for vores børn som blev 18 på 15 år. Vi havde bestilt Pandekagebilen til at komme og lave mad til vores gæster.
Per sørgede for at det helt kørt på skinner og alle var glade og mætte. Super dejlig mad og alle vores gæster roste maden.
Det er ikke sidste gang at vi bestiller mad fra Pandekagebilen.

Tak til Per fra familien i Hammel

- Lena

bubble