​Spørgsmål og svar – Afvikling af en pandekage fest 

​Her har vi samlet de mest almindelige spørgsmål, som vores kunder har haft, når de har bestilt en pandekage fest hos os.​

Vi håber, at du finder svar på det meste her. Ellers er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os, for det er vigtigt, at du kan se frem til din fest med ro i sindet.

​De bedste hilsner

Tina og Claus, Pandekagebilen​

Hvad skal vi oplyse ved bestilling af Pandekagebilen?

Når I har bestilt en pandekage menu til jeres fest, har vi senest 14 dage før festen brug for disse oplysninger:​

  • Antallet af voksne gæster og børn (2-14)
  • Såfremt I har tjenere, musikere og andre til hjælp til festen, der også skal bespises, så husk at bestille til disse personer også.
  • Jeres valg af fyld til forret og hovedretter samt typen af is til desserten.
  • Husk at oplyse, om der er diabetikere, fødevareallergikere eller vegetarer/veganere blandt gæsterne
  • Tidspunktet for forventet spisning
  • Specielle adgangsforhold som f.eks. trapper, trange tilkørselsforhold m.m.​

​Er der et minimum for antal kuverter?

Ja, vi har fastsat et minimum på 30 kuverter. 

(Enkelte datoer andet minimum.)​

Serverer I direkte fra bilen?

Nej, vi serverer fra de af jer opstillede borde,- gerne i umiddelbar nærhed af gæsterne.

​Hvad skal vi stille til rådighed på dagen?

Vi skal bruge et bord pr. pandekagebager. Antallet af pandekagebagere vi stiller med, oplyses ved samtalen ca. 14 dage inden arrangementet, og er afhængig af antallet af gæster. Bordet skal være i normal spisebordshøjde (ca. 73 cm inkl. bordplade), og være min. 175 cm langt – ikke malet eller lakeret.

Desuden skal bordet være placeret således i lokalet, at vi har mindst 1,5 meter bag bordet – og at der foran bordet er plads til, at dine gæster kan stå.

Har I service, bestik og glas med?

Nej, det skal I selv sørge for.

​Skal I bruge strøm og vand?

Vores pandekagestegere kører på gas, så vi har ikke brug for strøm.

Vi skal bruge ca. et par liter vand undervejs. Er der ikke adgang til rindende vand, så oplys os om det og vi medbringer selv det vand, vi skal bruge.​

Kan vi få serveret pandekager udendørs?

Ja, det kan I godt, når blot vi står overdækket og der er fast grund under bordene.

Der kan også være behov for afskærmning af brænderne, da vind gør det svært at opnå den rette temperatur til bagning pandekagerne.​

Som udgangspunkt står vi ikke udenfor og serverer til private arrangementer i perioden 1. oktober - 1. april af hensyn til vores ansatte samt dine gæster.

Parkering og trapper

Vi skal kunne parkere i umiddelbar nærhed af arrangementsstedet. Eventuel betaling for parkering er på kundens regning.

Ved andet plan end stueetage, skal der forefindes elevator eller være hjælp ved af- og pålæsning - dvs vi går IKKE på trapper uden hjælp - af hensyn til vores kolleger. 

Hvornår ankommer Pandekagebilen på dagen?

Vi kommer ca. 1 time før pandekagerne skal være klar til servering. Det giver os god tid til at gøre vores stegere og råvarer klar.

Hvor lang tid tager det at afvikle en pandekage menu?

Fra servering af første pandekage til alle retter er afviklet går der typisk mellem 3 og 4 timer. Inkluderet i prisen er op til 4 timers servering.

Har du en særlig tidshorisont, så aftal det med pandekagebageren inden start, da vi godt kan lave serveringen hurtigere.​

Hvordan foregår serveringen af pandekage menuen?

Vi starter med at bage pandekager til forretten, så der er nok til første servering for gæsterne - på den måde minimeres ventetiden. Når gæsterne er klar, kommer de op og vælger fyld til deres egen pandekage. Vi laver sjældent to ens pandekager i løbet af en aften.​

Når gæsterne har fået serveret det antal forretspandekager, som de ønsker, går vi i gang med at bage pandekager til hovedretten. Det sker typisk i det tidsrum, hvor der bliver holdt taler og sunget festsange. Igen kommer gæsterne op - gerne bordvis - og vælger fyld, dressing og krydderier til pandekagerne. Vi bliver ved med at bage pandekager, indtil gæsterne ikke ønsker flere.​

Vi slutter af med dessertpandekager og de serveres på samme måde som for- og hovedretterne.​

Introducerer I pandekage menuen?

Ja, hvis I ønsker det, vil vores pandekagebager gerne fortælle om de forskellige former for fyld og hvordan serveringen foregår.​

Hvor mange hjælpere skal vi sørge for i køkkenet?

Da vi sørger for alt i forbindelse med fremstilling og servering af maden, kan I klare jer med et meget begrænset antal ekstra hænder til festen. Hjælperne skal tage sig af afrydning og servering af drikkevarer.

Antallet af hjælpere afhænger selvfølgelig af antallet af gæster og om I ønsker servering af drikkevarer eller vælger en buffet med drikkevarer. Typisk ser vi, at der er brug for min. en hjælper mindre end ved traditionelle fest menuer.​

Hvad med oprydning og rester?

Vi rydder op efter os selv og tager affaldet med hjem,- ligesom vi også tager alle ikke serverede madvarer med hjem igen. I har således intet arbejde med at rydde op eller pakke mad sammen, når vi er kørt og kan derfor fortsat nyde festen sammen med jeres gæster.

Hvordan foregår betaling?

Kontant afregning (Max. 15.000) eller ved bankoverførsel to dage inden arrangementsdato. 

 

bubble